Három embert tartóztattak le a rendőrök, egy társuk még szökésben van.

Nagykanizsán fogtak el a rendőrök három embert, akiket azzal vádolnak, hogy Németországba és Svájcba adtak el magyar nőket prostituáltnak. A banda 2016 óta működik: a vád szerint tisztességes munkával hitegettek nőket, egymás között adták-vették őket, majd Nürnbergbe, illetve Bernbe vitték őket.

Külföldön bordélyházakban dolgoztatták a lányokat, a banda „kihelyezett” tagja 24 órában felügyelte őket, a bevételüket részben, de sokszor teljes egészében elvette tőlük. Ha a kuncsaftoktól panasz érkezett egy prostituáltra, akkor őt a szervezet vezetője megverte. Ha a bordélyház internetes oldalára érkezett negatív komment, akkor az összes lányt bántalmazta.

A rendőrök német és svájci kollégáikkal együttműködve nyomoztak, majd február 17-én hajnalra összehangolt bűnügyi akciót szerveztek Nagykanizsára. Ebben elfogták a bűnszervezet vezetőjét, az 50 éves H. Imrét, valamint a csoport másik két tagját, a 33 éves A. Józsefet és a 28 éves O. Líviát, majd házkutatást tartottak mindegyikőjüknél. Nagy mennyiségű készpénzt és ékszereket, továbbá egy nagy értékű autót foglaltak le, és zár alá vettek három ingatlant. A negyedik bandatag szökésben van, őt még keresik a rendőrök.

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nesreigrem
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.