Kovács Zoltán beláthatatlan összegektől és a külföldről támogatott szervezetektől is tart.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A paranoiai betegség, forduljon mindaz orvoshoz, akinek hatáskörükben kötelességük lenne ezeknek a hétköznapi problémáknak a megoldása. azzal együtt, hogy kínzásnak minősül az, hogy éheztetik a tranzitzónában parkoltatottakat, és csxak Strasboúrg rendelhet időnként kaját számukra:
.
www.google.com/search?q=Mened%C3%A9kk%C3%A9r%C5%91ket+%C3%A9heztetik+Strasbourg&oq=Mened%C3%A9kk%C3%A9r%C5%91ket+%C3%A9heztetik+Strasbourg&aqs=chrome..69i57.10441j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ez aztán a magyaros vendégszeretet, még a menekültek is megkülönböztetésre kerülnek az ismert módon, lóvéval, vagy bendégmunkásssal, de a migráncs aszmás!
Eladott Ország
Kovács elvtárs olyan, mint régen a Bélással működő wurlitzer. Bedobják az érmét, megnyomják a megfelelő gombot (migránsvaker, Soros hadova, jobban teljesít, mindmeghalunk…), és már is üzembiztosan játssza az aktuális csasztuskát. Igaz, néha serceg meg a tű is ugrik olykor, de általában azért sikerül, a penzumot teljesítenie, annyi különbséggel hogy Kovács Wurlitzer Zoltán nem éri be bélásokkal. Milliókkal működik. Valamint ha akarjuk ha nem, ő csak nyomja az idióta szövegét. Itt lenne az ideje megszüntetni az "áramellátását" ! Azonban a technika fejlődése megállíthatatlan. A Kovács-féle automaták manapság már papírpénzt is elfogadnak. Akár nagyobb címleteket is, sőt, Dollárt és "Ejurót" is, főként. A modern kor wurlitzereit (Hollik István , Halász János, Böröcz László, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Nacsa Lőrinc etc...), már eleve így tervezték. Ne bántsd a madarat:
uploads.disquscdn.com/images/3e77340128416f73f7dc5a3b83cd7970dad60a9b96e5664c33942410e3bec226.jpg?w=600&h=385
Ondó Zoli: a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
nevemnick
Ennek az ipsének máshol sem jár az esze, mint a belső, a nem őket ajnározó magyarokról és az idegen migránsokról. Azokat pedig akiket ők hoztak be az országba már jobb megélhetést és ellátást kapnak, mint az ország majdnem több mint negyven százalékát kitevő, nyomorúságban tengődő emberek.
Eladott Ország
Kovács Zoltán a Brüsszelben kezdődött miniszteri meghallgatásra utalva kijelentette, tisztában kell lenni azzal, hogy valójában önjelölt civil szervezetekből és brüsszeli baloldali szövetségeseikből álló Soros-szervezetek kórusának az eljárása zajlik. "A Soros-kórus készen áll, hogy színpadra lépjen. Azért támadnak bennünket, mert nemet mondunk a migrációra."
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/kov%C3%A1cssoros.jpg
Kovácsnak meglágyult az agya. Soros lágyulása van. Így aztán egyáltalán nem feltételezem róla, hogy tudja, mi az a kórus. Ha tiszta hangon énekelnek férfiak és nők a kórusban, az nagy élmény, mert egyként szólnak szépen. Konkrétan nem a Kovácsék összpapagáj rikácsolására gondoltam, mert az nem hasonlítható össze a tiszta hanggal. Több szólamban sem bírnak énekelni, az meghaladja képességüket. Hamisan és hazugan hangjukkal, mondandójukkal bazseválni olyan rettenetes élmény, amibe beleremeg az ország. Mert ezek az emberek hangjait is ellopják. Mindent. Ezek csak vertyognak: se kormányozni, se az emberekkel együttműködni nem tudnak. Nem is akarnak. Fidesz kamarakórust pedig nem jelez egyetlen zenei- és propaganda irodalom sem. Ebből a világon csak egy van. …és pont nekünk jutott. Egy szenilis karmesterrel. uploads.disquscdn.com/images/e786b54fc4ce68008e52728eaa0ebe1641bfcf7933e8f2c79d43a0e568f826c3.jpg?w=600&h=491

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.