Miközben a kormány szerint csekély a Nat ellen tiltakozók aránya, csak arról feledkeztek meg, hogy épp az ország legjobb iskoláinak tanárai szólaltak fel az új Nemzeti alaptanterv bevezetése ellen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Amiről ő nem tud, vagy nem vesz tudomást, az pedig nincs is

Miklóska a kis bugyuta szenteskedő hazudós strucc

Mottó:
A strucc a homokba dugja a fejét;
Gaius Plinius Secundus ókori római írótól származó bullshit!

Az igazán buta ember azt gondolja, hogy amiről nem tud az nincs is. Nos Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, már sokszor okadatolta, hogy nagyon buta ember. A legfrissebb hírekben két esetben is sikerült hülyét csinálni magából és bandájukból.
Egyfelől; Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel közös szerdai sajtótájékoztatóján kifejtették: „Jelenleg Magyarországon koronavírusos megbetegedésről nem tud a kormány”!
Másrészt: Kásler Miklós a Kossuth rádióban beszélt kedd reggel arról, hogy: „semmilyen körülményt nem lát, ami akadályozná a következő tanévben a NAT és a ketek bevezetését. A tiltakozók aránya csekély és egyébként is nem érdemi észrevételek, hanem politikai megfontolások”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.