Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 187-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Keddre hússzal emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma, a mai adat: 187

A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat – írja a hivatalos honlap.

A hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma: 187 fő. Közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 173 magyar állampolgár.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Remény sugár, de:
MARADJ OTTHON
mindenki
MARADJON OTTHON
Pálinkás Pál
@Jozefina: Valamit meg kéne értened...amit itt szajkóztok ,KIVIHETETLEN...ha valóban mindenki,de mindenki otthon maradna...két három héten belül milliók halnának éhen!!!
Nem lenne aki energiát szolgáltat,élelmiszert gyárt,... stb...nem lenne árúszállítás...helyesen ezt úgy fogalmazhatod meg,maradjon otthon akinek nem muszáj kimennie!!!
Pálinkás Pál
@Pálinkás Pál: Bocsánat..KIVITELEZHETETLEN
tudode
Varga-Dam Andrea, mint parlamenti képviselő hiteles a koronavírussal kapcsolatos összefoglalója, amely szerint már január elején a VHO bejelentette az új koronavírus feléledését:
.
----- Varga-Damm Andrea: Mi is a helyzet valójában? (2020.03.23.)
.
www.youtube.com/watch?v=wttipIOAmgk
.
Miközben a repülős viki még március 8-án jótékonykodott Moldovában, csekélyke, talán 30 milliárddal, és falusi gyerek módjára szétköhögte a sajtótájékoztatót, amely feltűnt még a vendéglátóknak is
.
www.youtube.com/watch?v=dnYMoFLt-Q4
.
Idősek, fiatalok jobban teszik, ha a SEGÍTS MAGADON, A JÓISTEN IS MEGSEGÍT-tel igyekeznek legyőzni a napjainkban,1960 óta szunnyadó vírust, mert őfélesége kivárt, várva a sültgalambot
.
---- Az Orbán-kormány ölbe tett kézzel nézi végig a koronavírus terjedését
.
www.youtube.com/watch?v=TJx-3hCnek4
.
Oszt' most elkövetkezett a BŰNBAK KERESÉS!
.
((( Személyes élettapasztalatom a II. világháborúból, amikor nem volt se víz, se villany, se boltok nem voltak nyitva, és mégis megvoltunk, mert az életösztön az működött )))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.