Miközben a legtöbben biztosak abban, hogy Magyarországon is tömegeket fertőz majd meg a koronavírus, a Publicus Intézet felmérése szerint azt is gondolja a többség: a járvány csak másokat fog megbetegíteni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Publicus Intézet is ellenőrizte, hogy az utcán kóriszálnak a nyugdíjasok vagy csak a párthatározat véleményét közlik közpénzből?! Mint ismeretes aki fizet az rendel.
Eladott Ország
Óriási szerencse, hogy van nekünk egy a fidesztől teljesen független Publicus Intézetünk. Az úttörő ott segít, akarom mondani a Publicis Intézet ott segít ahol tud. Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 99,9 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.