Se Magyarországon, se máshol nem fogják eltűrni hosszasan a bezártságot, tilalmakat... Nehogy már pár százezer vagy akár millió amúgy is többszörösen beteg ember miatt szenvedjenek milliárdok. Azért legyen már eszünk. Egyébként ez a vírus eleve gyengébb, mint az eddigiek lásd MERS, SARS, Ebola és még sorolhatnám. Vajon akkor miért nem zárták le a határokat azonnal és rendelték karanténba az embereket éppen most? Erre válaszoljanak a nagy okosok. Meg arra, hogy miért pánikoltat a média a hazug kormányokkal együtt és nagyítja fel szánt-szándékkal a dolgokat. Nem fognak tudni megválaszolni érdemben, mert itt egyértelmű, hogy ez egy nagyon is összehangolt támadás a leggyengébb rétegek ellen és persze a hatalomról és a pénzről szól már megint az egész. A szándékosan bedöntött gazdaság mit jelent az elitnek? Sok-sok pénzt: milliárdokat. A krónikus betegságekben szenvedők, akik most a koronavírusban meghalnak (egyébként bármilyen más vírus is padlóra küldte volna szerencsétleneket) meg...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Akárcsak más népek, mert se Magyarországon, se máshol nem fogják eltűrni hosszasan. Nehogy már pár százezer vagy akár millió amúgy is többszörösen beteg ember miatt szenvedjenek milliárdok. Azért legyen már eszünk. Egyébként ez a vírus eleve gyengébb, mint az eddigiek lásd MERS, SARS, Ebola és még sorolhatnám. Vajon akkor miért nem zárták le a határokat azonnal és rendelték karanténba az embereket éppen most? Erre válaszoljanak a nagy okosok. Meg arra, hogy miért pánikoltat a média a hazug kormányokkal együtt és nagyítja fel szánt-szándékkal a dolgokat. Nem fognak tudni megválaszolni érdemben, mert itt egyértelmű, hogy ez egy nagyon is összehangolt támadás a leggyengébb rétegek ellen és persze a hatalomról és a pénzről szól már megint az egész. A szándékosan bedöntött gazdaság mit jelent az elitnek? Sok-sok pénzt: milliárdokat. A krónikus betegságekben szenvedők, akik most a koronavírusban meghalnak (egyébként bármilyen más vírus is padlóra küldte volna szerencsétleneket) meg kinek jó ha meghalnak idő előtt? Mily véletlen pont az álszent, hazug, korrupt, tolvaj kormányoknak, akik ezáltal szintén milliókhoz, milliárdokhoz jutnak, megkönnyebbülhetnek a súlyos társadalmi tehertől.
Béla333
Egy ismerősöm munkahelyén az idősek otthon maradnak, a koruk miatt, mert félnek.
A fiatalok meg attól félnek, hogy idős, otthon levő hozzátartozójukhoz hazaviszik a vírust, ők meg azért maradnak otthon.
A cég ezért kénytelen leállni, mivel elfogynak a dolgozók!
Ez mehet max. egy hónapig, de ha nincs bevétel, akkor nincs fizetés sem, ezért csődbe fog menni rövid időn belül.
A home office nem működik, nem olyan a munkahely!
Ennyi!
simmering73
A Trófeából közös megegyezéssel (!) rúgták ki az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.