A szekszárdi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A vita hevében a 61 éves nő combon szúrta az élettársát

Kölesdről érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. október 31-én a kora esti órákban arról, hogy egy férfi beleesett egy késbe. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a lakóházban élők között szóváltás alakult ki. A vita hevében a 61 éves nő egy alkalommal combon szúrta 60 éves élettársát.

A nyomozók eljárást indítottak súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt. A nőt gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A felettem lakó ukrán nagy családot én is szívem szerint lelőném , akik megkeserítik a mindennapjaimat 24 órában, akiket az önkörmányzat rakott be a magyarok helyett.
Csak az eszem akadályoz meg amíg van.
jesz
@1magyar: bármit teszel, te leszel a hunyó(még ha titokban egyet is értenek veled)..

Az egyik menyem is azért adta el a gyönyörű négyszobás lakását, mert felette állandóan klumpában járkáltak, és éjjel buli volt.
Elköltöztek a város másik felébe, ott a legfelső szintre. Nos nem gondolta, hogy a szomszéd is megkeserítheti az életüket..nem csak a felette lakó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.