A korlátozások fokozatos megszüntetése annak a felelőssége, aki az ehhez szükséges bontásban a járványügyi adatokkal rendelkezik, írta a főpolgármester.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
@Shikari: 08:18
Egy a lényeg, Orbán Viktor bizonyos dolgokban nem hezitál, de most, mint egy forró krumplit, oda dobja a döntést KARÁCSONY GERGELYnek .
Vigye el ő balhét, ha nem jól sülne el a dolog.
Pedig, hát az összes körülmények ismeretében, neki kéne döntenie budapesti karantén intézkedések enyhítésérő, vagy fenntartásáról. Egyértelmű igen vagy nem válasz volna a korrekt.
Ezt kéne tennie, mert a járványhelyzet kezeléséből adódó feladatok miatti elfoglaltságára hivatkozva, az Európai Parlamentbe történt meghívásának sem tesz eleget. Inkább az egyik csicskáját küldené el maga helyett, a sallerokat felvenni.
Sziszifusz
@Shikari: 08:45
A járvány kezeléssel kapcsolatos össze intézkedés, beteg ellátási és védelmi eszközökkel kapcsolatos feladatok ellátása a mindenkori kormányt terheli.
A felelősség jelen esetben miniszterelnöké, Orbán Viktoré. Kár itt terelni arról hogy kinek mi felel vagy nem felel meg. A járványügyi feladatok feladat teljesítése egyértelműen a kormányra hárul.
Az önkormányzatok, normál esetben, szakemberek által vezérelt, központi irányítás szerint teszik a dolgukat.
Végrehajtják a kapott feladatokat.
Orbán a főparancsnok, rajta múlik minden, ebben a járvány elleni háborúban. A korlátlan hatalommal történt felruházása miatt minden sikerért és a sikertelenségért egyaránt övé a felelősség. Ezt nem tudja elhárítani magáról, hiába is igyekszik.
Nessy
@Shikari: A vidéki újra indításról, a járóbeteg szakellátásról kit kérdeztek meg? Ez a kormányzati színjáték most drága játék ostoba gyerekeknek! Az adatok valódiságára meg ne igazán igyál mérget! A főváros egy átjáróház, azt nem lehet lezárni egy kis települést, ergo a közintézményekben, munkahelyeken ugyanannyi a fertőzés veszély.
Apropó láttál már a luxus autójából kiszálló vezetőt maszkban tovább menni? Nekem még nem sikerült! A védekezés szabályait betartva kellene végre lassan elindítani az életet a fővárosban is. Talán nem ártana, ha legalább most nem a politika, nem a kicsinyes bosszú vezérelné a döntéshozót, aki egy személyben felelős,hanem az értelmes, egyeztetett döntés. Az egyeztetést nem önmagával értem!
Sziszifusz
@Shikari: 09:44
Igen !A kormány vigye szakszerűen az ügyeket. Ne vigyen politikát azokba az ügyekbe amelyek csak szakmaiságot kívánnak.
Orbán ne használja fel ugyan arra a célra a vírus járványt mint amire felhasználta a migráns inváziót. Nem kell a magyaroknak a rémület keltés, az agymosás, az ellenzéki személyek karakter rombolása, a társadalom megosztása. Nincs szükség arra, hogy magyar a magyarnak ellensége legyen. Végre legyen már nyugalom és béke ebben az országban.
Igaz, "Álmodik a nyomor", mert amíg az ország miniszter elnökének lételeme a megosztás és gyűlölet keltés, addig nem lesz nyugalom Magyarországon.
Rockxy
hát kérem, aki fogyatékos, az nem értheti
Sziszifusz
@Shikari: 10:06
Negyedjére, az ország lakosságának negyede választotta meg ezt a kormány. Ebből az arányból nem kevés ügyeskedéssel 2/3-os többséghez jutott a Fidesz. Ez van.
Én eljutottam arra a szintre, hogy már nem tartom kívánatosnak a 2022-es kormányváltást. Az a véleményem, hogy ha a következő választáson elbukna a Fidesz, akkor az új kormányt pár hónap alatt, a meglevő "időzített bombák" berobbantásával, és a már ismert módszerekkel történő aknamunkával, pár hónap alatt megbuktatnák.
Nincs más esély a változásra, csak a kivárás. Ki kell várni amíg a Fidesz lerombolja saját magát. Ez előbb utóbb borítékolhatóan be fog következni. Minden diktátor egyszer megbukik. Remélem megéljük.
Málna
Még szép, hogy hezitál a kormány, elvégre emberéletekről van szó. Karácsony könnyen beszél, ő csak javaslatot tehet, de nem övé a felelősség.
Nessy
@Shikari: Bármilyen hihetetlen, olvasom a törvényt! Pontosan a fidesz által saját magára szabott törvények biztosítják a jelen helyzetet ehhez az aránypárhoz! Mint ahogy a most megszavazott telj hatalomhoz, és a járvánnyal nem összefüggő osztogatáshoz, fosztogatáshoz, bosszú hadjárathoz is.
Nessy
@Shikari: természetesen jó pénzért vásárolt levelező tagozatosok, üres telekre bejelentett határon túli szavazók, voks turizmus, lojális szavazat számoló program. Ja és a pár milliárdba kerülő kamupártok, melyek be nem fizetett összegei nem okoztak kárt a költségvetésnek.
Na azt hiszem, ideje sétálni menni, mert ettől bezártságtól kezdem feledni a jó modort, és a kulturált hozzászólást. Úgy mellékesen, bár nem vagyok fiatal, de még demens sem, és a memóriám sem szelektív.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.