A korlátozások fokozatos megszüntetése annak a felelőssége, aki az ehhez szükséges bontásban a járványügyi adatokkal rendelkezik, írta a főpolgármester.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
hát kérem, aki fogyatékos, az nem értheti
Sziszifusz
@Shikari: 10:06
Negyedjére, az ország lakosságának negyede választotta meg ezt a kormány. Ebből az arányból nem kevés ügyeskedéssel 2/3-os többséghez jutott a Fidesz. Ez van.
Én eljutottam arra a szintre, hogy már nem tartom kívánatosnak a 2022-es kormányváltást. Az a véleményem, hogy ha a következő választáson elbukna a Fidesz, akkor az új kormányt pár hónap alatt, a meglevő "időzített bombák" berobbantásával, és a már ismert módszerekkel történő aknamunkával, pár hónap alatt megbuktatnák.
Nincs más esély a változásra, csak a kivárás. Ki kell várni amíg a Fidesz lerombolja saját magát. Ez előbb utóbb borítékolhatóan be fog következni. Minden diktátor egyszer megbukik. Remélem megéljük.
Málna
Még szép, hogy hezitál a kormány, elvégre emberéletekről van szó. Karácsony könnyen beszél, ő csak javaslatot tehet, de nem övé a felelősség.
Nessy
@Shikari: Bármilyen hihetetlen, olvasom a törvényt! Pontosan a fidesz által saját magára szabott törvények biztosítják a jelen helyzetet ehhez az aránypárhoz! Mint ahogy a most megszavazott telj hatalomhoz, és a járvánnyal nem összefüggő osztogatáshoz, fosztogatáshoz, bosszú hadjárathoz is.
Nessy
@Shikari: természetesen jó pénzért vásárolt levelező tagozatosok, üres telekre bejelentett határon túli szavazók, voks turizmus, lojális szavazat számoló program. Ja és a pár milliárdba kerülő kamupártok, melyek be nem fizetett összegei nem okoztak kárt a költségvetésnek.
Na azt hiszem, ideje sétálni menni, mert ettől bezártságtól kezdem feledni a jó modort, és a kulturált hozzászólást. Úgy mellékesen, bár nem vagyok fiatal, de még demens sem, és a memóriám sem szelektív.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.