Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt feljelentést tett Bencsik János független országgyűlési képviselő az Országos Rendőr-főkapitányságon.

Feljelentést tett a használhatatlan kínai maszkok miatt a független képviselő

A Kínából érkező, egészségügyi használatra alkalmatlan védőfelszerelések súlyosan veszélyeztetik az egészségügyben dolgozók életét, testi épségét – írja közéleti Facebook-oldalán Bencsik.

Miközben a világon tömegével küldik vissza a bevizsgálások során silány minőségűnek ítélt maszkokat, köpenyeket és egyéb felszereléseket, a magyar kormányban az alapos bevizsgálás fel sem merül.

Ehelyett tétlenül szemlélik, ahogy orvosaink, ápolóink és szociális munkásaink megfelelő védelem híján életük kockáztatásával harcolnak a gyilkos kórral.

A kialakult helyzet politikai felelőse egyértelműen Kásler Miklós miniszter – írja a képviselő, aki a Jobbik színeiben került be a parlamentbe, majd a pártból 2020. februárjában kilépett.

Bencsik leszögezi: hogy a büntetőjogi felelősség ki(ke)t terhel, azt a hatóságok feladata kideríteni. A feljelentést ismeretlen tettesekkel szemben tettem, hogy a gyanúsítottak minél szélesebb körű kihallgatására legyen lehetőség.

Cikk- és címlapkép: a képviselő közéleti Facebook-oldala

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
folytatom, próbálj meg az FFP2-3 maszkban dolgozni az egyéb osztályokon.
Soha nem használtak a fenti maszkot eddig, Csak a koronavírusos osztályra kell ezek a maszkok.
fergeteg
Egyszerűen tróger bunkó az egész ellenzék.
Nessy
@fergeteg: És milyen maszkokat kaptak az elején? Egyszer használatos sebészi maszkokat, amiből egy műszak alatt kb. 3 - 4 db kellett volna!
Azért, mert ilyen "remekül értesz" az egészségügyi védő felszerelésekhez, még nem nem kell gorombának lenni, és mindenkit "tróger bunkónak" titulálni!
görbetükör
Pótcselekvés. Nem lesz ebből semmi.
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagyunk elégedve.
Nyírfa
@görbetükör: Még arra sem veszik majd a fáradságot, hogy ők dobják a szemetesbe. Ott hagyják az üzenetet a takarítónőnek: Micike, ez az iromány kuka. Aztán széttárják a karjukat, ők ilyen beadvánnyal nem találkoztak, kérik, hogy nézzen utána a feljelentő, hol akadhatott el. Így megy ez Orbanisztánban.
Yoda69
"A kialakult helyzet politikai felelőse egyértelműen Kásler Miklós miniszter"

Tevedes. kasler csak egy madzagon rangatott bab.
Az egyeduli felelos a teljhatalmu diktator, orbanviktor aka O1G

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.