Egy kutatás szerint bizonyos vállalkozók feltűnően gyakran egyedül indulnak a közbeszerzéseken, és a kampányok idején is vannak furcsaságok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ebben a fejlődés tényleg töretlen

„NEW TRENDS IN CORRUPTION RISKS AND INTENSITY OF COMPETITION IN THE HUNGARIAN PUBLIC PROCUREMENT”

A crcb.eu adja közre a „Public Procurement from January 2005 to April 2020. Flash Report 2020:1. Budapest: CRCB ” című dokumentumát. A dokumnetum szerint „Az elmúlt 15 évben soha nem domináltak annyira a közbeszerzéseken a csókosok, a hatalomhoz közel állók, mint most, a járvány idején”. A „2020 első négy hónapjában – amelynek jelentős részében már a koronavírus-járvány hatása határozta meg az ország működését – a közbeszerzéseken tapasztalható korrupciós kockázat” extrém módon megemelkedett.
A csókosok alatt MGTS+ cégeket, azaz Orbán és alvezírei „ baráti köréhez és családjához köthető cégek”-et érti a vizsgálat.
csipetke
Ez már valószínűleg a Holdról is látszik,de mégse tesz ellene senki semmit.De talán majd most,hogy elfogadták az EP-ben a Lex Mészáros javaslatot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.