Az MTI-hez eljuttatott közleményben a politikus azt írja: "Tartozom a magyar közvéleménynek, a tragikus és elfogadhatatlan körülmények között elhunyt Marian Cozma emlékének és gyászolóinak azzal, hogy elnézést kérek, amiért egy televízió műsorban félreérthetően fogalmaztam. Nem állt szándékomban Marian Cozma emlékét megsérteni".

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rodeotigris
Mohácsi Viktória menjen oda ahová én gondolom!Állszent ri....
Ha meglátom esküszöm vissza zavarom az any...ba!
Semmirekellő felbújtó!
Lévai Katalin
Nincs ma Magyarországon még egy olyan téma, amely akkora indulatokat vet fel, mint a roma kérdés. Márpedig ez így nem is létezik. Kisebbségi kérdés van, amely mindenkit érint, romát, nem romát egyaránt. Egy hazánk van, itt kell élnünk, együtt, egymásért, ha tetszik, ha nem.
charlie
@LevaiKatalin: nincs kisebbségi kérdés.

Én mint Magyarországon élő nemzetiség _soha_ nem részesültem semmilyen hátrányban, kirekesztésben. Mint ahogy a Magyarországon élő németek, szlovákok, görögög, stb. sem részesülnek ilyesmiben.

Csak a cigányok...

És ne merészeljen ilyet mondani, hogy kisebbségi, nemzetiségi probléma van, mikor csak egy megadott kisebbséggel van probléma... A cigányok beilleszkedésének hiányával van a probléma.
rodeotigris

@LevaiKatalin: Vajon a magyarországon élő német kisebbségről(a feleségem német származású) miért nem hallani?De említhettem vona bármelyiket a romákon kívül...
Vajon miért kelt indulatokat?
Talán be kéne nézni a dolgok mögé?Engem úgy neveltek, hogy NE LOPJ,NE CSAJ,NE HAZUDJ.
Alapvető neveltetés,viselkedésbeli eltérések vannak!Gyerekként én sem mindig azt akartam amit a szüleim,de azért nem vertem meg a tanárt,nem raboltam ki idős embereket,személyes tapasztalataim vannak ,hogy ilyen és ehhez hasonló bűncselekményeket követnek el ROMA fiatalok(ezt látja,tanulja otthon) pusztán brahiból.
Kedves Katalin látott már utcán vonuló roma fiatalokat?(16év alatti korosztály)
Mint a csürhe ordibálnak belekötnek mindenkibe legyen az gyerek,felnőtt,idős ember nem tisztelnek senkit és semmit.A társadalom söpredéke!És nekem ne mondja, hogy ez azért van mert roma és neki nehéz beilleszkedni.A jólneveltség alapvető követelmény mindenkitől(börtől színtől,nemtől,etnikai hovatartozástól függetlenül)!Ezt az ember otthon tanulja és a szülők felelőssége bele nevelni a gyerekekbe.
A romáknak ez miért nem megy?
sara
LevaiKatalin

már megint ostobaságot beszél ! Nincs ebben az országban
másokkal probléma, csak az agyontámogatott, minden más
kisebbséggel és a többséggel szemben a törvények fölé emelt, erőszakos,kegyetlen, beilleszkedni képtelen,csak a jogaikat ismerő, követelödző cigányokkal.

Jól megférnek egymással a magyarok a svábok a horvátok a görögök a szlovákok, de a cigányok mindenhol csak bajt kevernek és nem csak itt . Nem tudok olyan országról ahol sikerült volna tisztességesen beilleszkedniük.

A legfelháborítobb az hogy a politikusok ( politikusnak mondott szájtépők ) bele akarják sulykolni a köztudatba
hogy - határon belül és határon túl - hogy ezért a nem cigányok a felelősek. Undorító és felháborító amit és ahogyan ezt teszik.

paparazzi
@LevaiKatalin: Háppersze. Költözzön egy cigányputri mellé
paparazzi
Vagy egy sváb család mellé. Melyiket választanááád
tunde04
@LevaiKatalin: Londont 40%-ban új betelepülők lakják akik fittyet hánynak a törvényekre. Blair szerint a feketék kultúrájában gyökerezik a késelésekbe torkolló erőszakhullám. És kijelentette, h a politikai félrenézés nem segít, az igazságszolgáltatás dolga a probléma megoldása,-(nálunk ezt nem tehetik meg, mert akkor a regnáló szoclib bagázs szavazatokat veszítene)- mert 36 késeléses gyilkosságból 35-öt feketék csináltak, egyet pedig török.az áldozatok minden esetben fehérek voltak.Tehát az angolok ki merik mondani azt ami nálunk tabu. És a németek is kemerik mondani, amit nálunk nem lehet.Mert azt olvastam, h a németek átnevelő táborokat hoznának létre a külföldi fiatal bűnözőknek. Hajrá!
Nagyon meglepett a hír. Mégpedig azért, mert talán a németeknek kellene a legjobban nácifóbnak, vagy rasszistafóbnak lenniük, és ennek ellenére mégis tudnak értelmes döntést hozni. Van politikus, aki ki mer állni és azt mondja, h igen bazzmeg, a bűnözés nagy részét ezek a külföldi /értsd: NEM NÉMET/ suhancok hajtják végre és fel kell ellenük lépni. Mi erre a társadalom válasza? Igen, igazad van, és MELLÉ ÁLLNAK! Mondják ezt egy olyan országban, ahol az etnikai diszkrimináció már komoly történelmi problémához vezetett. És ki mernek állni, azt merik mondani, igen, tanultunk a hibánkból és megpróbáljuk újból.
Nálunk mi van? NINCSEN CIGÁNYBŰNÖZÉS!
Annak ellenére, h borsodban eltűnt egy védett erdő, lefilmezték a fatolvajokat. Annak ellenére, h a tetten ért fatolvaj tavaly baltával támadt az őrre. Annak ellenére hogy "családok" támadnak egymásra kardokkal, molotov koktélokkal, tanárokat lincselnek meg az útszélen.
Nálunk nincsen cigánybűnözés.
Annak ellenére, h az Index és a kékfény is bemutatott egy-egy 14 éves cigány bandavezért, akiknek a rovásán több mint 80 rendbeli RABLÁS - és nem lopás!!! - van. Annak ellenére, h nincs olyan hét, amikor legalább egy olyan közfelháborodást okozó hír ne lenne, ami bűncselekmény és cigányok követték el.
Nálunk szerencsére nincsen cigánybűnözés.
Nálunk egy kibaszott álszent társadalom van, ahol a politikusok nem néznek szembe a társadalmi problémákkal, mint például a CIGÁNYBŰNÖZÉS. Helyette azt nézik, hol tudnának pillanatnyi búlvár népszerűséget, pünkösdi politikai előnyt szerezni akár a másik rovására is. Nálunk nicsen cigánybűnözés, helyette vannak elterjedt, közkedvelt szavak, mint például: rasszista, cigánygyűlölő, negatív etnikai diszkrimináció, felzárkóztatás, integrálás, MEGÉLHETÉSI BŰNÖZÉS, segély. Ha valaki valahol felhozza a cigánybűnözés kérdését, akkor egymást taposva igyekeznek a jogvédő szervezetek rásütni a fenti szavak javát, mert beszélni tilos róla, hiszen nálunk nincsen cigánybűnözés. Nem érzi senki sem a bőrén nap mint nap, de legalább évente egyszer, hogy mi is az, ami nálunk nincsen és beszélni sem szabad róla.
Egyszerűen undorító, ami itt van. Nálunk merülne fel egy ilyen átnevelő tábor ötlete... kapna is az illető politikus a nyakába vagy 50 pert, meg 100 feljelentést, plusz elvágná magát a politikától végleg. Mert nálunk senki nem mer lépni és meghozni a szükséges lépéseket. Ha ezek a lépések picit is drasztikusak, vagy picit is sérti valamely érdekcsoport érdekeit, egyből megy mindenki verni az asztalt, hogy anyátok!! Pedig a köz érdekében mindig csorbul az egyén érdeke, már ősidőktől fogva.
Öt éve még lenéztem a németeket. Mostanában egyre jobban csodálom őket. Mert ők mernek tenni a kibaszott országukért, mernek tenni a társadalomért. Ki merik mondani a problémákat és megoldásokat is keresnek rá. Nem csak ilyen ócska populista politikusaik vannak, az ellentétet szító mohácsi viki, a síbolós farkas flóri gyurcsány-balfaszvagyok-ferenc, vagy a mindenlébe gusztos peti.
Igazából jobb lenne ha a véleményemet magának viktóriának tudtam volna leírni, de Ön is megteszi. Remélem tolmácsolja neki.
paparazzi
Egyébként ha Lévai kisasszonyt meghívtátok bértollnoknak akkor várjuk Vonát is :) Bár szerintem Ő nincs annyira szélen
sara
tunde04

Szóról szóra igaz amit leírtál !
paparazzi
Pl fizetnek neki azért, hogy itt legyen.
Diamont Frost
@tunde04
Teljes mértékben egyetértek MINDEN szavaddal!
--Vajon el jutnak-e a szavaid az "elefántcsont-toronyban" pöffeszkedő "képviselő" urakhoz is?
---attól tartok ..... hogy NEM ....
maxentius
Kedves Lévai Katalin!
Talán megalapozottan tételezem fel Önről, hogy egy művelt, korrekt gondolkodásmóddal is megáldott hölgy, aki nem meggyőződésből, hanem valamilyen általunk nem ismert érdekből polírozza ki a cigányság szaros valagát. Ha ez így van, - márpedig erősen hajlok arra, hogy igen, - akkor többet ne hordjon itt össze címeres sületlenségeket, mert a reakciók mindezekre, - láthatja fentebb, - Önt úgy beledöngölik a sárga agyagba, hogy akár keresztfát is tűzhetnek föléje.
Tiszta szívből remélem, hogy előbb-utóbb észhez fog térni és vagy hangot ad megváltozott, - kénytelen lesz, - véleményének, vagy ha erre nem képes, akkor legalább hallgatni fog, mint penészes szar a pincében.
A TÉNYEK MAKACS DOLGOK!!!!!!!!!!!!
Diamont Frost
Remélem Mohácsi kisasszony "bocsánatkérése" legalább olyan hangos és sok-fórumú lesz,mint a vádaskodásai!
----VAN miért mea-culpáznia ....Szégyellje magát.....
---És máskor: mielőtt gyalázkodna, vádaskodna.. jó lenne a TÉNYEKET ----NEM figyelmen kivül hagyni!
charlie
Vajon miért nem jön vissza soha válaszolni?

beböfög valahova valamit, oszt annyi.

Az eddigi meghívottak, legalább válaszoltak.
tunde04
most nem ér rá válaszolni. főzi a sonkát, festi a tojást, h holnap megtudja kínálni flóriánt.Meg annak a Líviának a férjét aki biztosítási csalás miatt felgyújtotta a saját házát, h cigányüldözésről tudjon beszélni.Meghát gondolom csomagot is fog vinni a börtönbe azoknak akik agyonverték a tanár urat.

Mindenkinek Kellemes Húsvétot! Lévai kisasszonynak is!
adsl70
nem er ra valaszoni mert frissiban a szomszedjaba koltozott cigancsaladdal haboruzik akik repteben raboltak es eroszakoltak meg es meg fel is jelenit Vikinel " ciganyozas" miatt ... :-D tudom paraszt vok :-D :-P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.