Belarusz készen áll, hogy elkezdje a Szuhoj Szu-25-ös, szárazföldi célpontok támadására alkalmas csatarepülőgépek gyártását Oroszországnak, mondta Aljakszandr Lukasenka fehérorosz diktátor Vlagyimir Putyin orosz elnöknek moszkvai találkozójukon pénteken, erről a BelTA hírügynökség számolt be.     “Amint arról a kormány tájékoztatott, készen állunk [a Szu-25-ösök gyártására] …, amelyek hatásosnak bizonyultak Ukrajnában” – büszkélkedett Lukasenka, majd arról beszélt, […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Olyanoknak kell kiadni a hadfelszerelések gyártását, akik nem esnek szankciók alá...!
Az eu meg feldughatja...!
verőce21
Egyébként is, az oroszok hadi fiaskóit, ebben a 21. századi új típusú háborúban, nem a fegyverek hiánya, hanem a sokszorosan hibás és elavult hadvezetési gyakorlat okozták...!
Afganisztán óta semmit nem tanultak az oroszok az elhibázott hadvezetésről...!
Nessy
Külügyérünk mit fog venni Lukasenkáéktól? Pont a minap volt nagy "összeborulás" velük!
Rockxy
"Fehéroroszország fogja gyártani..."
ez kurvanagy hülyeség, mert lukasenkóéknál mindenki meghalt kovidnáthában!

a lukas senka nem csinált lokdánt, nem oltatott, nem csinált maszkos bulit se, és nem pattant le senkiről a virrus, és nem volt, nem lesz belarussz cecilnyunyóka se, odáig nem ért el a véháó gyilkos keze.
a fizer meg kurvára megszívta a vaccina eladási fiaskót, nyakán maradt egy csomó lötty.
de sebaj, mert legalább itt, zorbániában eltemettek egy rakás nyugdíjast, főleg az öregotthonokat ürítgették a vakkcinna segedelmével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.