Vissza fogjuk adni a magyar családoknak a bölcsődei támogatást – mondta Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció (DK) Európai Parlamenti (EP) képviselője az ellenzéki párt Facebook-oldalán közvetített online sajtótájékoztatón.
DK: vissza fogjuk adni a családoknak a bölcsődei támogatást

Fotó: MTI/Kovács Anikó

A DK árnyék-miniszterelnöke úgy fogalmazott, hogy szerintük egy kormány teljesítményét abban lehet mérni, hogy milyen szolgáltatásokat tud nyújtani az állampolgároknak. Dobrev Klára szerint az állam, a kormány feladata a tisztességes oktatás, egészségügy és szociális ellátás biztosítása.

Szerintük ma Magyarországon "minden leépül, amihez a kormánynak köze van", ezért az embereknek ha "meg akarnak gyógyulni", illetve gyermekük számára "versenyképes tudást akarnak biztosítani" akkor "súlyos ezreket kell kifizetniük" a magánegészségügyben, vagy magántanárt kell fogadniuk.

Dobrev Klára szerint az állam már a bölcsődei férőhelyeket sem képes biztosítani, mert "elvették az emberektől azt a pénzt, amellyel a kisgyermekek elhelyezését tudták volna biztosítani".

Forrás: mti.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ez még jobban meghülyült...olyasmit akar visszaadni amit nem ők adtak nem ők vettek el és arrogánsan ellenezték...
ómió
De, ugye, fizu- meg nyugdíjlenyulással egybekötve, efftársnő!?
Macskaszem
@ómió: A 3 ezer milliárd nyugdíjat orbán nyúlta le, már arra se emlékszel, isten barma?
ómió
@Macskaszem: Nem, Isten barma! Rosszul hazudod! Azt a tetvesbolsi bandád lopta ki az állami nyugdíjkasszából! A "Zorbán" meg visszatette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.