A Belső-Pesti Tankerület elbocsátásokról döntő vezetője, akinek meg kellene jelennie a tárgyaláson, már megint gyengélkedik.

Ismét elhalasztják a kirúgott tanárok perét – Ugyanazzal az indokkal, mint előszörTörley Kata a Roma Parlament – Polgárjogi Mozgalom tüntetésén/Tanítanék/Facebook

Másodszor is elhalasztják Törley Katalin és a Kölcsey Gimnáziumból elbocsátott tanárok tárgyalását – tudta meg a telex.hu. Ennek oka, hogy Marosi Beatrix, a Belső-Pesti Tankerület elbocsátásokról döntő vezetője megint azt jelezte, hogy beteg, így nem fog megjelenni a meghallgatáson. Erről a Tanítanék Mozgalom közleményben számolt be.

Marosi ugyanilyen indokkal maradt távol az első, június 14-i alkalommal is, ezért halasztották akkor szeptember 7-re a tárgyalást.

A munkaügyi per ugyan még csak a perfelvételi szakaszban tart, de az újabb halasztással az alperes Marosi meghallgatása így is csak egy hónappal az általa elrendelt kirúgások egy éves évfordulója után tud majd megtörténni

– írta a mozgalom. Ők mindezt „egyértelműen időhúzásnak, a kirúgott tanárokkal szembeni cinizmus megnyilvánulásának” tartják.

Forrás: telex.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@KisTehen: 11.45: Pedig az állami pénzen luxushelyekre történő utazás inkább a tankerületi vezetők jóbevált szokása!
Mert ""Ami jár, az jár!""---mondá a Nadj HeJesírásí Klaszikuss.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@KisTehen: A tankerületi vezető sem???
Eladott Ország
Ami igazán rémisztő, hogy egy az egyben az történik, mint az oroszoknál. Potens ellenzék hiányában önszerveződő csoportok, fiatalok - nagyon helyesen - próbálnak tüntetni, kissé kaotikusan és cukin csinálnak vicces dolgokat, de ez kevés lesz. Főleg azért, mert sokan a tanárok közül sem értik, hogy itt nem a tankerülettel, még csak nem is Pintérrel van a gond, hanem magával a rendszerrel. Ezek a tüntetések mindig egy ügy köré szerveződnek, és kínosan ügyelnek ara, hogy a jelenlegi rendszeren belül legyenek változások. Addig, amíg nem a rendszer ellen megy a cukiskodás nélküli felháborodás, addig itt a dagiék röhögnek a markukba. Odadobnak majd 10-15% pluszt a tanároknak, és részükről a probléma megoldva. A tüntetők pedig azt hiszik, hogy nyertek, pedig csak a NER-t tették erősebbé. Azt, hogy a rendszerrel van a gond még az EU sem érti, illetve kezdik kapisgálni. Ne hagyjuk, hogy ő nevessen a végén. A gazdagok maganiskolájába lesz tanár, a többit meg úgy is jobbágynak szánják.
uploads.disquscdn.com/images/d30247345afbf47788f7b4afadca0ebfd51c78b41d8510c53ef5d81004b4935e.png
Nessy
@KisTehen: Az ne zavarja, hogy tegnap megkezdődött a tanév!
jáger laszló
Minek azt L sietni!!??
Jól át kell gondolni,hogy hibát ne kövessünk L!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
@KisTehen: 11.45: Pedig az állami pénzen luxushelyekre történő utazás inkább a tankerületi vezetők jóbevált szokása!
Mert ""Ami jár, az jár!""---mondá a Nadj HeJesírásí Klaszikuss.
namihami
@namihami: Bocs: jÓBevált---jóLbevált
laszlobihari
@Nessy: még nem volt megb...va, maj utánna lesz válaszképes.
csak úgy....
szegény ember,- valószinüleg a saját szemétségébe betegedett bele, nem tud -nem mer a volt kollégák szemébe nézni, - az ilyen már az ördögnek sem kell...,persze mint jó efftárs a fideszbe még jó lesz valamire!
nejlontacskó
@KisTehen: te olyan sötét vagy öregem, hogy az már önmagában botrány...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.