A Fidesz nem támogatta Tóth Bertalan javaslatát az MVM diszkriminatív számlázási gyakorlatával szemben.

"A Fidesz nem vetett véget a rezsihazugságnak" – nem támogatták Tóth Bertalan javaslatát
Fotó: MTI/Soós Lajos

A Fidesz nem vetett véget a rezsihazugságnak

- kezdte bejegyzését Tóth Bertalan, aki közösségi oldalán írt arról, hogy a kormánypárti képviselők "leszavazták az MVM igazságtalan és diszkriminatív számlázási gyakorlatának megszüntetése érdekében benyújtott törvényjavaslatát" az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának keddi ülésén.

Abban sem voltak partnerek, hogy megoldjuk azt a lehetetlen helyzetet, hogy vannak olyan családok, akik egész évben átlagfogyasztás alatt maradnak, mégis előfordul, hogy versenypiaci árat kell fizetniük!

Tóth Bertalan szerint "tovább sarcolja tehát a magyar családokat az állami MVM a gázárak, illetve a rezsiköltség kapcsán – a fideszesek hathatós közreműködésével".

Bízom benne, hogy abban az eljárásban, melyet a Gazdasági Versenyhivatalnál indítottam, már valóban a jog érvényesül majd!

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Nem fűződik érdekük hozzá,jó pénzt szednek el a családoktól ezen okkal is. Ami vígasztal,hogy a birka fideszeseknek ugyanúgy fizetniük kell
izéke
Nem fűződik érdekük hozzá,jó pénzt szednek el a családoktól ezen okkal is. Ami vígasztal,hogy a birka fideszeseknek ugyanúgy fizetniük kell
rakitics41
Az azért jó lett volna, ha a cikkből kiderül hogy melyik igazságtalan gyakorlatát nem volt hajlandó a FIDESZ megváltoztatni!
NKF
Nem tudom! Nekem az MVM három alkalommal is visszautalt kb 30000Ft-ot!
Bizonyítani tudom! Ja,van még MSZP?
ómió
Egyre többet nem értenek a bolsik!?
bence
@rakitics41: ! Volt arra példa , hogy akár csak egyet is elfogadott volna az ellenzéktől a fidesz ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.