Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mond Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökének szombati búcsúztatóján – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Orbán Viktor is beszédet mond Pásztor István temetésén
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójára a második napon, 2023. október 27-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Pásztor István fia, Pásztor Bálint, a VMSZ ideiglenes vezetője közösségi oldalán arról tájékoztatott, hogy édesapja búcsúztatására a szabadkai Bajai úti temető Péits-kápolnájában szombaton 14 órakor kerül sor. A szertartáson Orbán Viktoron kívül Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök, Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke és Juhász Bálint, a VMSZ Intézőbizottságának elnöke is beszédet mond

- írta Pásztor Bálint.

Pásztor István 67 éves korában, rövid, súlyos betegség után hunyt el hétfőn.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Még egy lehetőség egy kis közpénzen történő kirándulásra! Az Ablakpucolónéni nem akar bejelentkezni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@namihami: ma, 10:29 ♦ Ablakpucolós' néni mos templomot avat Ausztráliába, ( ott médf nem vót')
"Miközben ma Magyarországon már kormányzati teljesítménynek számít, hogy ha bárhol átadnak két darab padot, az aktus kapcsán szalagátvágással, valamint állampárti szónoklatokkal egybekötött ceremóniát is rendeznek, a közismerten független államelnök szolidaritásból egy másik kontinensen vagdossa a szalagot. A Sándor-palota ausztráliai turnéja – mindannyiunk örömére – még mindig dübörög, azzal a különbséggel, hogy a fideszes államelnököt Óceániába elkísérő Balog Zoltán, kiemelkedően sikeres emberminiszterből lett református püspök mellé megérkezett Gulyás miniszter is Ausztráliába. Valószínűleg a templomszentelő különítmény létszáma hiányos volt, a közpénz meg természetesen nem képezheti akadályát a kontinensek közötti távolságok leküzdésének. Végül is Novákkal mehetett volna a komplett kormány is egy hétre vagy kettőre Ausztráliába nyaralni, ha ahhoz viszonyítjuk, hogy visszafogták magukat, és nem mentek, szinte ingyen megúszta az adót fizető mimagyar."
namihami
@Eladott Ország: 11.07: ""Végül is Novákkal mehetett volna a komplett kormány is egy hétre vagy kettőre Ausztráliába nyaralni, ha ahhoz viszonyítjuk, hogy visszafogták magukat, és nem mentek, szinte ingyen megúszta az adót fizető mimagyar." ""
És valóban! Így, hogy mondod, már nekem is feltűnik, hogy ez valóban a ""Takarékosság Kormánya"" !
Valahogy átsiklottam ezen tény felett! Sokkal figyelmesebbnek kell ezentúl lennem!
lampa laz
@Eladott Ország: @namihami: Nana, a türk baráti talalkozó költségei Nektek smafu?
Eladott Ország
@lampa laz: ma, 12:17 ◘ A türk testvérek nem követik a baráti kölcsönök útját, azaz könnyebben ellophatók, mint az EU-s pénzek, legfeljebb cserébe kérnek ezt-azt. A kínai testvérek ezt már nagyon jól tudják, ha esetleg nem tudnak fizetni, kisajátítanak egy területet maguknak. Lásd, Srí Lankán kínai cégek építettek kínai hitelből egy kikötőt, amit végül a hitel fejében odaadtak a kínaiaknak. Óccó' vót'! Gecisztánban', mire a román cigány kipusztul az élők sorából, utána csak azt vesszük észre, hogy semmi sem a miénk, a maradék pedig Tiborcz nemzethy' vejkó nevén lesz.
NKF
Balos,balfaszok! Nektek tökmindegy. Orbán jó kapcsolatot tart a szerbekkel,helyesen!
lampa laz
@Eladott Ország: Ennek kapcsán most felmerül bennem a kérdés, kínát miért nem érdeklik a türk országok, rajtunk kívül? Vagy, 0rbán miért türkül, ha kína nem lát beléjük egy fudant, egy olyan szuper vasutat mint a belgrad, bp, vagy aksigyárakat, napelemparkokat, esetleg selyemhernyóüzemet, rizsszemhántolót stb..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.