Tompos Márton még tavaly márciusban indította útjára "az online terjedő propagandát cáfoló sorozatát", ami most már a 90. résznél tart. 

Tompos Márton szerint "Peti miniszter megint totális fogalmatlanságról tett tanúbizonyságot"
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Propaganda: Szijjártó: "A migránsok összemosása a vendégmunkásokkal szerintem kicsit meredek."

- kezdte bejegyzését a Momentum országgyűlési képviselője. 

Az említett mondat a külgazdasági és külügyminiszter éves bizottsági meghallgatásán hangzott el, amikor a jobbikos Z. Kárpát Dániel a Szijjártóhoz szóló kérdéseiben a magyarokat kiszorító „migráns-vendégmunkásokról" beszélt, Szijjártó viszont erre azt mondta, hogy „a migránsok összemosása a vendégmunkásokkal szerintem kicsit meredek”.

Tompos Márton szerint ezzel szemben a valóság: 

Egyrészt Peti miniszter megint totális fogalmatlanságról tett tanúbizonyságot. A migráns egy gyűjtőfogalom, amibe beleértendő a háborús menekülttől a munkavállalás miatt külföldre költöző ember is. Másrészt csoda, hogy nem szakadt rá a plafon, mert pont az Orbán-kormányok mossák össze a migránsokat, immár 9. éve – és ebből Szijjártó is folyamatosan és aktívan kivette a részét.

- fogalmazott bejegyzésében.

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egyik pillanatban ezt mondja a maffiiózó, a következőben meg pont az ellenkezőjét - ugyanarról.
Egy szófosó, hazug, megbízhatatlan, hazaáruló, tolvaj szemét banda - a hülyemagyar maffiahívőknek köszönhetően!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Egyik pillanatban ezt mondja a maffiiózó, a következőben meg pont az ellenkezőjét - ugyanarról.
Egy szófosó, hazug, megbízhatatlan, hazaáruló, tolvaj szemét banda - a hülyemagyar maffiahívőknek köszönhetően!
jesz
mostanában a Kongói vendégmunkások miatt aggódik itt egy kisváros...ha lenne helyi erő(akár rejtett)akkor nem hoztak volna az aljamunkára szerecsenyeket...és nem kellene rémüldözni...

...mint ötven évvel ezelőtt a (nyugat)németek tették a török és szerb kukások láttán
Maxipocak
@Maccska: te vagy a hülye, mert aki átmászik a kerítésen, az tiplizik innen tovább esze ágában sincs maradni. Viszont aki engedéllyel jön, az évekig marad. És ti most megmagyarázzátok a magyarázhatatlant. Gyökér fidesztálib rettegők vagytok, anbyi aggyal mint egy lavór lepkének.
Néro2
Totálisan fogalmatlan mint mindig.
De jó az fityma lénynek tanyára.
telegdilaci
@Béla333:Szerintem a vendég munkások is más kulturájúak úgyhogy szerintem ők is migránsok csak ezek jó migránsok mivel a kormány telepíti be őket az Országba,és még lakhatást is biztosít számukra,miért nem a Magyar Embereknek teremtenek munkalehetőségeket, hasonló feltételekkel,mint a Távolkeleti vendég munkásoknak,Ezek is ha egyszer beteszik a lábukat Magyarországra itt is fognak letelepedni hozzák magukkal a családjaikat is,senki nem fogja tudni ellenőrizni hogy vissza mennek -e valamikor a Hazájukba,ahogy a 1400-Embercsempészről is azt hitték hogy vissza mennek a Szülőföldjükre most kiderült hogy nem mentek ott folytatják az Embercsempészést ahol abba hagyták,Gratulálok a Pártunk és kormányunk bölcsességéhez!
Aki Én
@Maccska: A gazdád azt mondta, hogy ,,vendégmunkások sem".
Mondjuk nektek nagyjából mindegy mit mond, úgysem értitek.
madlaci66
@Őrnagy: a vendégmunkás törvény még életbe se lépett, mert nemrég vissza vonták a benyujtását. Akkor lehet, hogy mégis illegális? Deb anyád szerint befogadtunk 2 millió ukránt is. Ők hol vannak?
csak úgy....
nem mindegy,hogy legális vendégmunkás vagy illegális migráns? lényeg az,hogy 0rbánék ismét segget csináltak a szájukból azzal, hogy elárasztották magyarországot 500 000 ázsiai és afrikaival! nem erröl volt szó,ti fidesz banditák...
madlaci66
@Őrnagy: tehát még nem létezik vendégmunkás törvény, amire hivatkozva hozzák be a kenyai filippínó, vietnámi és egyébb vendégmunkásokat. Akkor ez nem illegális? Az ukránokkal csak az igazmondásra utaltam.
madlaci66
@Őrnagy: tipikus fidess seggnyaló válasz
madlaci66
@Őrnagy: nem azt nézem, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja. Már megszoktam, hogy fidesses seggnyalók a tényekkel szemben csak személyeskedni tudnak, meg pocskodniázni a másikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.