Korábban Bóka János is arról beszélt, hogy még vita tárgya a törvényjavaslat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Értem én, hogy megrettentek attól, hogy külföldről elég pénzt tudott összegyűjteni arra az ellenzék két évvel ezelőtt, hogy valódi online kampányt hozzon össze, de a megoldás erre valóban az, hogy mindenféle külföldi pénz Magyarországra áramlását betiltják? Ezzel kinyírják a még talpon lévő többé-kevésbé független sajtót és elveszik minden lehetőségét annak, hogy valaha is felvegye az ellenzék a versenyt a kormánypárttal. Persze Orbánnak ez nyilván egy cél, mivel nem akarja azt, hogy bárki is megizzassza őt a választásokon, de egyszer el fog jönni az ő hatalmának is a végnapja. Vélhetően békésen fog eltűnni a politikai palettáról, mert a magyar társadalom képtelen felelősségre vonni bárkit is, hiszen mindig lesznek támogatói a diktátoroknak és ez nem lesz másként Orbán Viktor esetében sem."
kolozsvaros.com/2023/11/17/nehezebb-valodi-problemakat-megoldani-mint-mondvacsinaltakat/
Nessy
Mi nagggyon szuverének ! Oroszokon, kínaiakon m,ás országbeli szavazókon kívül senki ne szóljon be a választásba, és egyéb dolgainkba! Mi viszont boldog, boldogtalant, felszólíthatunk, belügyeikbe bele szólhatunk, más országbeli pártokat pénzzel támogathatunk! Várja őket Lucifer ebédre!
Nessy
@Őrnagy: Kivéve, ha mi küldünk milliárdokat más országokba!
Sziszifusz
Magyarország szuverenitását, Orbán és társai ba szták el leginkább, az orosz és a kínai kapcsolatok elmélyítésével, a tőlük való függőségi viszony, az eladósodás és elköteleződés kialakításával.

Úgy, hogy szokás szerint megint csak a saját maguk által elkövetett gátlástalan bűnök másra fogásáról van szó .
Nessy
@Őrnagy: Ok! Külföldi szavazat vásárlás rendben! Külügy informatikai rendszerében grasszáló oroszok rendben! Meg ami még titkosítva van.Rendben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.