Orbán Viktor egy kártyaparti közben bölcselkedett.

Orbán Viktor közösségi oldalán mutatta meg, hogyan bánik a magyar kártyával. A miniszterelnök azt is világossá tette, miért nem magyar hősök szerepelnek a lapokon.

Kikerült a netre egy videó Orbán Viktorról egy kártyaparti közben: "Pénzre érdemes játszani"

Orbán Viktor miniszterelnök. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor TikTok-oldalára feltöltött videóján az látható, amint éppen magyar kártyával játszanak. A kormányfő a videón egyrészt arról beszélt, hogy a lapokon szerinte miért nem magyar hősök szerepelnek. És azt is elmondta, szerinte kis tétekben, pénzre érdemes játszani, majd felidézte, hogy mit tanult az édesapjától a hősökről.

Azt tanultam édesapámtól, hogy azért szerepelnek svájci szabadságharcosok, illetve a szabadságharc szereplői a kártyán, mert amikor az 1848-as magyar szabadságharc leverése után kinyomtatták ezeket a kártyákat, tilos volt magyar szabadságharcosokat megjeleníteni. Ezért Kossuth Lajos helyett Tell Vilmos van a magyar kártyákon

– fogalmazott TikTok-videójában Orbán Viktor. Hozzátette: ez az oka annak is, hogy tudunk a svájciak szabadságharcáról, és arról, hogy Svájc egy szabadságszerető és harcos nép.

@viktor_a_tiktokon Nem mindegy, kinél van az ütőkártya #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #ulti #kártya eredeti hang – Viktor a TikTokon

Forrás: Index

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A pöcsöddel játsszál, mocsok féreg!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
A pöcsöddel játsszál, mocsok féreg!...
colibri
Tudjuk! Ezért ragaszkodik tíz körömmel a hatalomhoz és szó szerint mindent! megtesz, hogy ne legyen kigolyózható! A hatalom = pénz, rengeteg pénz, és ez a soha nem volt tehetős, nem is lesz dagadt G már szétlopta az országot, a nagy nemzthy érzelmű már dúsgazdaggá tette a családját a "ne mi nyerjünk a legtöbbet" mondásával együtt!
Eladott Ország
Angol kutatók megállapították , hogy nincs olyan gyógyszer a világon, ami gyógyíthatná ezt az elmebeteget.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/375049981_591838093105391_1097338473690627412_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=ZU4aVqKYEVEAX9O6CJF&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDMk8kp0zIt76w6jFxEUBvxXp4YMDXpi5ZYOlbr8bUZZw&oe=65686131
-Mi a vezetékneve? - három eres kábel.
twitter.com/xmedardc/status/1699471429257908498/photo/1
A hősök helyett nem szerepelhetett háromeres kábel, bölcselkedő félkegyelmű, skizofrén.
kereső
Csakhogy a" kártyások"- és nem a hamis kártyásokról van szó, mint te- azok a saját pénzükkel "játszadoznak", azt teszik kockára- nem a másét, esetedben egy egész országét.
Eladott Ország
Javaslom, hogy Tell Vilmos helyet a kártyán szerepeljen Orsós Vittórió a felcsúti féleszű zsírnidzsa
twitter.com/SWS90220715/status/1726149235819839538/photo/1
Yoda69
Nem az a baj hogy kistetelben ultizik. Az a baj hogy a magyarok jövőjével casinozik.
simmering73
Hát az ütőkártya nem nálad van, more.
Yoda69
@Maccska:
Ilipsi, neked az nyerő széria, hogy hogy rekord államadósság és rekord inflacio van nálunk? Elég fura a szemléleted a nyeresre állásról, miközben évek óta technikai államcsodben vagyunk, egy hajszalnyira a tényleges csődtol. De azért te csak szajkozt hogy nyerünk.
Mint a viccben, az ipse iszonyatosan taknyol a bringával. Kérdik tőle, jól van uram? Ugyan, én mindig így szállok le a bringarol. Hát kb.ez a te helyzet értékelésed.
bence
Na ehhez ért ! Zsugázás , szotyiköpködés , az ország szét rablása saját zsebre , a nép teljes kifosztása ! Hogyan tud ennyi aljasság egy emberbe szorulni ?!
Lepényleső
...félkezes,- és állandóan ő a vesztes,- amiért mi fizetünk mint a köles?
jáger laszló
Már csak a svájci sapka hiányzik és kerek lesz a történet.és utána bemondhatja a betlit!!...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ezodabasz
@Maccska: ma, 07:22 A magyar nép értelmesebb 2/3 része már régen tudja, hogy le kell váltani! Hamiskártyást, aki átírja a szabályokat/törvényeket meccs előtt vagy közben ezen a lejtős pályán lehetetlen leváltani.
Ezodabasz
@utánam a vízözön: tegnap, 10:09 Ez mindent visz, de nem értik sajnos:( www.youtube.com/watch?v=EAB7dIu2HQs
balos
@bence: Hát ennek a csútinak annyi köze van az emberhez,mint a krokodilnak a vegán kajához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok