Recep Tayyip Erdoğan török vezető és a szokás szerint vele járó közlekedési káosz hétfőn Budapestre érkezett.

Orbán forgalmi káoszt okoz egyik diktátor cimborája kedvéért Budapesten

Milyen rég volt már augusztus! Egy jó kávét? Forrás: youtube

Az ázsiai diktátor kedve szerint a Belvárosban és a reptér környékén is lezárásokkal kedveskedik Orbán. A Várba költöztetett Miniszterelnökségi Hivatal elől viszont hétfő reggelre eltűntek a bő két éve felállított kordonok. Miklósi Gábor, a Direkt36 újságírója közösségi oldalán mutatott képet a szokatlan helyzetről.

A kordonok feladatát most rendőrök látják el.

Erdoğan látogatása miatt egyébként a belvárosban elsősorban a Hősök tere – Andrássy út – Kiskörút – Kossuth Lajos utca – Erzsébet híd útvonalon és a budai Vár környékén lesznek lezárások, de a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is 10-30 perces forgalomkorlátozásra kell számítani. Ez főleg azokat érinti majd, akiknek a gépe 10 és 12 óra között, illetve 20 és 22 óra között indul.

A török elnök állítólag a Magyar–Török Felső Szintű Stratégiai Együttműködési Tanács ülése miatt jön Budapestre, egyúttal a magyar–török diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulóját is ünneplik – írja a Telex.

Forrás: Telex

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sebaj, majd ezt is rahazudja Karacsonyra, sunyi, fasiszta, geci modjara.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Sebaj, majd ezt is rahazudja Karacsonyra, sunyi, fasiszta, geci modjara.
kakukkmadár
R.Dogan bácsi akár itt is maradhatna újra vagy 150 évre, lehet, hogy jobban járnánk vele, nem?
Loksmith
Hány magyar keresztényt vernek meg ma a mohamedán szpáhik, a TEK és a Készenléti Rendőrség fedezetével?
ómió
Forgalmi káoszt, efftársak, Mutyigeri efftársatok már évek óta okoz!
verőce21
Az "ázsiai diktátor" barátunk és üzlettársunk, követni szeretné nagy elődeinek példáját Budán...!
De egyszer volt kutyavásár Budán...! :)
csak úgy....
@verőce21: ti (buta) magyarok,mohács elött is nagyzoltatok! :) - köben a XXI. sz. ban ,még arra is képtelenek vagytok, hogy Kőmives Kelemen sorsából értsetek,tanuljatok valamit,aki a szolga lelketek ,egyik leg tündöklöbb példája és ékessége a magyar irodalomban!
mek.oszk.hu/06200/06204/html/manepbal00005.html
verőce21
@csak úgy...: nem nagyzolás volt Mohács előtt, hanem széthúzás és árulás...!
Olyan hazaáruló mocskok már akkor is léteztek, mint te vagy most, te aljas...!
csak úgy....
@verőce21: csak nem a székely csapatokra utalsz és az aljas székely vezérükre , a szapulni való szapolyaira?- te naponta bizonyítod, hogy egy pitiáner, kisstílű, ócska hazaáruló patkány vagy...! ,- zápolya + , aki szarban hagyták (mint mindíg) magyarországot?
- az én öseim csak az 1800 as évek végén tették be a lábukat közétek, az akkor még javában írástudatlanok és putriban tengödök közé,hogy segítsenek !
verőce21
@csak úgy...: és úgy "segítettek", mint most te...? :)

Magadat ne sorold a segítő emberek és társaslények közé...! Te mindig, mindenütt egyedül voltál, társak nélkül, kiközösítetten...!

Ide jöttél "barátkozni" előbb a magyar oldalra, de senki nem fogadott, így hozod a szokásos hazaáruló formádat...! A "hagyjad, majd én intézem őket" stílusban, az ellehetetleníteni, megszégyeníteni, nevetségessé tenni őket, mert "semmi nincs annál fájóbb a másiknak, ha nevetségessé válik"...!
Csakhogy te magadat lehetetlenítetted el ezzel, mert eszelős extázisba jössz, ha téged ér sérelem...! Bele fogsz halni ebbe az embertelen kommentelgetésbe, mint itt már sokan mások...!
És senki nem fog sajnálni...:)
csak úgy....
@verőce21: cigányasszony vagy a javábu, tán még jósolni is tudsz ,- csak azt tudnám kinek a tenyeréböl jósolgatsz nekem, ha csak nem a sajátodébul! :)
@verőce21: te egy ritka szánalmas figura!
verőce21
@csak úgy...: A hazugságaidból, csalárdságból nem lehet jól kijönni...! :)
Yoda69
@ómió: Na itt is van egy bolsevik barom, aki maris Karacsonyra hazudja az orban/erdogan duo altal okozott forgalmi kaoszt.
ómió
@Yoda69: Egy tetvesbolsi elmebeteg tetüként is képtelen vagy Mutyigeri efftársaid "nagyságára is felemelkedned", szarkupac efftárs!? Így próbálod a tetvesbolsi barom létedet másokra trollkodnod!?
Yoda69
@ómió: Nyugi bolsi! A temara reagalj te kommunista állat!
ómió
@Yoda69: Ha a tetvesbolsi magadéit se ismered, bolsiék szarkupaca, legalább a tetvesbolsi kommunista állat magadéivel ismerkedj meg, agyhalott, ne pazarold másokra magadat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.