Nemrég jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, hogy Budapest V. kerületében Juhász Pétert indítják polgármesterjelöltként a jövő évi önkormányzati választáson.

Juhász Péter: "Eddig mester polgár voltam, most már polgármester szeretnék lenni"

A néhai Együtt alapítója és elnöke Youtube-videójában most részletezte indulásának körülményeit.

"Juhi" elmondta, eddig" mester polgár" volt, de most már polgármester szeretne lenni. Úgy véli, a mostani ellenzék egymást lenyomó, saját érdekeit előtérbe helyező, nem túl hatékony masszából áll. Innen indult a motivációja.

Juhász Péter ismertette, körzetében két ellenzéki riválisa lesz a fideszes Szentgyörgyvölgyi Péterrel szemben. Egyikük az MSZP-ből DK-ba átvándorolt (Kovács Alex Gábor) politikus, a másik pedig a Momentum egyik vezető arca, (Kerpel-Fronius Gábor). 

Juhász szerint akkor lehet a kerületben ellenzéki győzelem, ha az állampárttal szemben egy jelölt indul. Megkereste az összes pártvezetőt, sőt Karácsony Gergely főpolgármestert is, de egyiküknek sem volt ötlete azzal kapcsolatban, hogy mi lesz így a kerülettel. Leülni sem voltak hajlandóak vele, az előválasztás ötlete sem ízlett nekik, így végül Juhász Péter úgy döntött, ő maga száll szembe a "döbrögiekkel". 

Egyetlen párt volt, amelyik nem az "elvtelen alkukat" tartotta fontosabbnak ennél a küldetésnél, ez pedig a Kétfarkú Kutya Párt volt. Juhász szerint ez volt az egyetlen párt, amelyik fel sem kérte, hogy legyen az ő jelöltjük, hanem ő maga kereste fel a pártot.

Juhász Péter arra jutott, hogy ha egy pártnak kell, hogy jelöltje legyen, akkor az csak a Kétfarkú Kutya Párt lesz, mert ők nem a pártlogika szerint gondolkodnak. 

"Nem feltételeket szabnak, hanem cselekszenek. Nem az embereiket juttatják pozícióba, hanem közösséget építenek. De akkor is támogatnak cselekvő embereket, ha az nem az ő kutyájuk kölyke"

- méltatta Kovács Gergelyék formációját Juhász Péter, aki legfontosabb missziójának a belvárosi ingatlanügyek rendbetételét és a turistahordák megrendszabályozását tekinti. 

Forrás: Youtube

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Géza: Ugye tudod hogy ezeket drogos hazugságokat cáfolta és perek sokaságát nyerte??
Felfogod??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Hajrá Péter! Én szurkolok, hogy sikerüljön!
Géza
Egy nyíltan drogos indul polgármesternek? Félő, hogy ebből nem sok jó sül ki.
Pusztai
@Géza: Ugye tudod hogy ezeket drogos hazugságokat cáfolta és perek sokaságát nyerte??
Felfogod??
Pusztai
@colibri: kevesek egyike, aki jól kommunikál és tudja mit akar, pont ezért volt egyik legjobban karaktergyilkolt fidesz ellenzéki.
Nyírfa
Az Együtt vezetőjeként is nagyra becsültem. Ő, Ákos, Baranyi Kriszta + a Kétfarkú Kutya Párt: jó kombó! Örülök, hogy visszatér, járjon sikerrel!
Nyírfa
@Pusztai: 07.47

:))) Kicsit emlékeztetsz @sgl:-re. E nem-e te vagy-e?
Pusztai
@Nyírfa: de. Kitíltottak valmék fidesz faszparaszt miatt, pedig csak egy 2 szsvas idézetet tettem be.
o)
Nyírfa
@Pusztai: 08.13

Akko jó! Nem az, hogy kitiltottak, hanem, hogy te vagy, és itt! ))))
Hiányoztál, nem csak nekem!
Géza
@Pusztai: Ugye tudod, hogy 2006 ban feljelentette magát drog termesztés és drog fogyasztás miatt és el is ítélték? Felfogod?
Az internet nem felejt.
izéke
@Géza: de mit akarsz ezzel mondani? Dajcs tompikán ha egyszer drogtesztet vegeznének,kiakadna a teszter,mégis ott lehet a mindig átkozott Brüsszelben jó pénzért. A fideszben hány olyan polgármester van,akit jogerősen elítéltéltek?
Pusztai
@Nyírfa: kb 25 éve lógok a szeren, index fórumon volt vagy 10 nikkem 2010 után fideszes húgyagyu - Pombermaci,- megfúrta Wágnert és azután elekzdődött a nem fideszesk vegzálása, aztán meguntam otthagytam és kijöttem az irodalmi fertőbe, itt is van egy rakat nikkem.
O)
NKF
Mennyi köcsög fasz önjelölt politikus van nálunk!
Géza
@izéke: Tomika ott nem oszt, nem szoroz. Bólint mindenki, hogy menjen csak. Polgármesternek drogost nem választanak meg, Ennyit akartam mondani.
Géza
@Pusztai: Úgy olvastam, pénzbirságot kapott, de te is rákereshetsz. Szóval a hír igaz.
madlaci66
@Géza: ja, hogy már a fidess tudja a választás eredményét?
Havanagi
Rossz nézni,amit ezek a nyikhajok művelnek. A helyett,hogy összefognának ,egymással versenyeznek.Kétfarkú?Csak a hülyéknek jön be.Kellene mindegyiknek a zsíros állás,mindegy,hogy milyen áron.
Géza
@madlaci66: Elolvastad, amit írtam? Látom nem.
Tényleg nehéz értelmezni azt a mondatot, hogy egy drogosnak nem sok esélye van a polgármesteri székre.
Semmit ne gondolj mögé, csak ezt gondolod át!
colibri
@Géza: Lehet, hogy te is drogos vagy? Na, mit szólsz hozzá? Csak, mert én így gondolom! Ne nagyon hangoztass ilyen állításokat, mert téged is beperel, oszt fizethetsz...!
madlaci66
@Géza: tompikának is sikerült jó helyet találnia, ugyanannyira drogos,sőt... csak arról nem cikkezik a "közmédia". De bírósági eljárás alatt álló fidess politikusokat is választottak már meg polgármesternek, vagy egyébb jól fizető beosztásokra. Azokról is nagy a hallgatás, kivéve, ha nagy a nyilvánosság felháborodása.
Menőmanó
A kolostordisznó is drogozik, attól viselkedik zavartan, meg nyaldossa a száját, fogdossa az orrát, a nyakkendőjét, stb.
Mégis imádjátok, birkák.
Nyírfa
@Havanagi: 10.33

Sommás ítéleted alapján akkor én is hülye vagyok, Juhászról nem is beszélve. Voltál már a kétfarkúak bármely rendezvényén? Ismered a világképüket, a programjukat, a tevékenységüket, az önkormányzatokban végzett munkájukat?
Attól tartok, anélkül alkottál véleményt, hogy releváns információk birtokában lennél.
Aki Én
@NKF: és sajnos van amelyik egészen a miniszterelnökségig jutott.
Nyírfa
Juhász Péter kiállt a marihuána legalizálása mellett. Nem azért, mert terjeszteni akarta a drogot, hanem a drogkarrier humanizálása végett, azaz, a kemény drogoknak nevezett szerekről fokozatosan át tudjanak térni a fogyasztók az enyhébb hatásúakra annak reményében, hogy teljes életet élve visszatérhetnek a társadalomba, amely a függőség felszámolásában is a segítségükre lesz.
Ehelyett a fidesz bűncselekménynek nyilvánította a droggal való bármilyen minőségű kapcsolatot, bűnözőnek a függő embereket, paralel felszámolta a tűcserével , illetve a leszokást segítő programokkal őket segítő szervezeteket, ide értve a drogprevenciót is.
Nem szándékozom kitérni arra, hogy mi minden számít drognak, s addiktatív cselekvésnek, melyeket a kormány őrületes pénzekkel még támogat is, de, mindaz, amivel most Péter kapcsán operálni akarnak s jön a sok "okos", "tájékozott " megmondó ember, sokkal inkább írható a fidesz rovására mint a javára.
Havanagi
@Nyírfa: Nem voltam egy rendezvényükön sem és nem is leszek.Nem érdekelnek.Komolytalan már a nevük is.Pár éve még nem voltak ambicióik,mára változott a helyzet,már főpolgármester jelöltjük is van!Ez ám a "fejlődés".Nem tudtak volna bármelyik ellenzéki pártba betagozódni?Nem,mert egyedül akarják megváltani az országot ?Ez reális cél?? Nem ,mert az ország gazdasági és morális válsággal küzd,már nincs annyi idő,hogy bármelyik pártocska is kinője magát.Eltelt 12 -13 év és ennyi idő alatt sem sikerült.MIRE VÁRUNK???Arra,hogy a hűbéri társadalom teljesen kiépüljön?Már vészesen közel vagyunk hozzá.NINCS IDŐ!!!És ezek a pártok szétzilálják az esetleges ellenzéki egységet is.
Nyírfa
@Havanagi: 17.32

Nem érdekelnek, egyszer sem voltál közöttük, semmit nem tudsz róluk, legfeljebb azt, amit a propagandisták vagy a veszekedő ellenzékiek állítanak róluk, de olyan bátran bírálod és írod le őket, mintha csak tapasztalatok tárháza lenne a birtokodban. Ez a betagozódási javaslat kissé hasonlít a putyini vagy akár a fideszes felfogáshoz: ugyan miért is akar egy ország, egy párt, egy közösség önálló lenni, saját értékrenddel, identitással?
Amúgy a "kutyák" nagyobb népszerűségnek és elfogadottságnak örvendenek mint a szocialisták, őket senkinek nem kell bevinnie a hátán a Parlamentbe. Nem tudom, mi lehet ennek az oka: talán , mert fejlettek, s vannak, akik értik és támogatják őket?
Ajánlom figyelmedbe a saját megállapításodat: " az ország gazdasági és morális válsággal küzd."
Ebben az erkölcsileg alacsony színvonalú társadalomban vársz ellenzéki egységet, úgy, hogy az egyetlen valóban erkölcsös pártot beolvasztanád egy morálisan megkérdőjelezhető csoportba.
Jaj, Ági, zavaros ez így.
Havanagi
@Nyírfa: Majd ki fog derülni,hogy mennyire erkölcsös,csak idő kérdése.Egyébként nem Ági vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.