TikTok videóban tűnt fel Navracsics Tibor, az ötödik Orbán kormány területfejlesztési minisztere.

Navracsics meghagyja a limitált cipőket Szijjártó "Készpénz" Péternek, mert szerinte nagyon drágák – Videó
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter beszédet mond a Hajdúszoboszlói Gyermeksziget Bölcsőde Aprócska Bölcsődei Tagintézményének átadásán 2023. december 20-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Arról kérdezték, hogy miért azt viseli, ami éppen rajta van. A kérdésre vonatkozóan elmondta, hogy azért ezeket vette fel, mert nem volt sajtónyilvános esemény ami miatt öltönybe lenne. Navracsics szerint vigyáznia kell egy politikusnak arra, hogy mit vesznek fel, mert ha nagyon extravagánsan öltözik, akkor azt nem veszik jól a választók.

A politikus igyekszik mindig úgy felöltözni, hogy a választói büszkék legyenek rá, és bizalomgerjesztően nézzen ki.

Arra a kérdésre, hogy sneakereket szokott-e hordani, azt válaszolta, hogy sportcipőt ugyan hord, de a limitált edzőcipőket nem szereti, mert azok nagyon drágák.

@stickyboi__ Drippy #sticky#fitcheck#navracsicstibor#magyar#viral#nekedbe#hungarytiktok#foryouba#drip Her Way (Sped Up) – PARTYNEXTDOOR
A külügyminiszter azonban ezzel nem ért egyet, hiszen még szeptemberben nézett be Szijjártó a Balazs Kicks nevű boltba, ahol mostanában divatos sportcipőket, sneakereket árulnak. 
Szijjártó Péter a beszélgetésben elmondta, hogy a gyerekei miatt tudta meg, hogy van olyan, hogy „Jordan cipő”. Van ugyanis egy 12 és egy 9 éves gyereke is, akik mondták neki, hogy menjen el.

Elmondása szerint ő elég földhözragadt, neki a sneaker még cipő. A gyerekeivel viszont akárhová megy, első dolguk, hogy rákeresnek, hol van jó sneaker shop. Ő egyébként nem gyűjteményként fogja fel a cipőit, mert hordja őket.

A videó végén Szijjártó vett egy újabb cipőt 75 ezer forintért, majd a kérdésre, hogy kártyával vagy készpénzzel szeretne-e fizetni, azt válaszolta:

Készpénz, mindig.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
"A politikus igyekszik mindig úgy felöltözni, hogy a választói büszkék legyenek rá, és bizalomgerjesztően nézzen ki."
..
Hát baszod ez az évezred vicce!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a szarrágás(látszata) az igazi álca...
jáger laszló
Hát ez nagyon érdekes volt
Nagyon sokat tanultam!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pusztai
"A politikus igyekszik mindig úgy felöltözni, hogy a választói büszkék legyenek rá, és bizalomgerjesztően nézzen ki."
..
Hát baszod ez az évezred vicce!!
simmering73
Csicska, te minden vagy csak bizalomgerjesztő nem. Szavazóid meg szégyenkezhetnek miattad. Limitált cipőd meg akkor legyen, mikor megkapod erre Brüsszelből a pénzt.
balos
@maccskaka: Szerintem,ha fosra próbálnak ráhúzni egy frakkot attól még a szarnak a szaga lesz a mérv adó!
izéke
Olyan cipője legyen mindnek,amihez van egy 30 kilós vasgolyó kötve...
telegdilaci
@Pusztai:Nem az a lényeg hogy öltözik egy politikus milyen márkás cipő van rajta az a lényeg hogy Tisztességes legyen,és megfelelően folytasson Párbeszédet a Választókkal,mindig mondjon igazat ne manipulálja hazugságokkal,vagy az igazságot elhallgató válaszokkal,nem az öltözék a fontos egy Majmot ha öltönybe öltöztetjük és márkás cipőt adunk rá attól még majom marad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.