Sötét közeljövőt vizionál Európa vezető gazdasági hatalmának Nógrádi György, a kormánymédia kedvenc biztonságpolitikai szakértője.

Nógrádi György: Németország az elesés szélén állFotó: Youtube/Hír TV

A tisztelői által "Tanár úr"-ként emlegetett Nógrádi a Hír TV-n futó Napi aktuális című műsor újévi első adásában többek között arról beszélt, hogy bár most szilveszterkor is voltak "zavargások" Nyugat-Európában, mégis 10 százalékkal csökkent a számuk 2022. utolsó napjához képest.

Németország "kifejezetten rossz közbiztonsága" kapcsán hangsúlyozta: a lakosság 26 százaléka már nem német származású, miközben az újszülöttektől a hat éves korosztályig már kisebbségben vannak a németek.

Németország az elesés szélén áll

- állította Nógrádi György, nem kevés migránsozás közepette.

A biztonságpolitikai szakértő az esetleges Zelenszkij-Orbán találkozó kapcsán elmondta, hogy az ukrán elnök február 1-ig szeretne találkozni a magyar miniszterelnökkel, hogy megpróbálja rávenni Ukrajna EU-csatlakozása elleni vétóját.

Nógrádi Györggyel beszélgettek még az európai migráció állapotáról, az orosz-ukrán háború jelenlegi állásáról és a közelgő orosz választásokról.

Forrás: hirtv.hu

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Tanár úr"! Ugye ezt most az újszülöttek miatt tetszett mondani, mert azoknak minden vicc új.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Maccska: Nyugtasd magad, sosem kapsz töllem sört és mást sem. De amennyiben esetleg bátorkodsz egy vállakozással itt akkor szamithatsz mindig rám, hogy nállad kontrolon megjelenek. Atlapozgatom a könyveidet amibe esetleg hamisitgattál valamiket.Most nagyon magasra szálltam, és egy vállakozással ruháztalak fel, ugyanis meggyözödesem, Intellekted nem igazán lenne képes ekkora lépésre
libellle
@Maccska: Cinuka, ha München neked egy falu, ám legyen. De bizonyára nem láttál még nagyvárost mert estleg csak a tányérod széléig látsz.
vitriol
szerencsétlen nógrádi vajon tudja-e, hogy M.o. minek a szélén áll? - és ha tudja, akkor mért nem azzal foglalkozik? Nem sokan kíváncsiak az ő véleményére!
Lepényleső
...és mennyivel jobb itt,ahol már mindenki fekszik,fel sem merülhet,hogy valaki megbotlik,nem hogy még elesik?
Erről a ner szövetkezet gondoskodik,akik nem mellékesen a fekvőket legyőzöttnek tekintik,- ennek hiteléül
az állandó sarcot kíméletlenül elszedik,s legtöbbjük érinthetetlenségükkel is kérkedik,- a stukker náluk fényesedik?
Sakk Matt
@Őrnagy: Mikor is végezte Raguza ügynök a tanulmányait? Nincsen több kérdésem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.