Mennyit kereshetnek minimálisan a pedagógusok 2024-ben, ha megvalósul a béremelés? Mennyivel lesz ez magasabb, mint a garantált bérminimum 2023. decemberi 10 százalékos emelésével módosult bértábla? A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) számításai.

Forrás: hrportal.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Amennyiben ez valóban így lesz, akkor ismét hazudott a kormány, és elmehetnek a... Hol van itt a 32,2% - os emelés? A legtöbbet a pályakezdők kapják (29%), akik így szinte utolérik a 30+ éve pályán lévő PED II pedagógusokat, akiknél az emelés 18%. Azért remélhetőleg ez csak amolyan előzetes számítás, mert ha nem, akkor be kell szüntetni az oktatást jó hosszú időre. A Fidesznek úgyis csak azok kellenek, akik jó szavazóbázist jelentenek, egy zsák krumpli meg még olcsóbb is a sötétebb rétegnek, mint normálisan emelni. Vajon meddig tehetik meg mindezt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.