Szerinte „sok helyütt irigyelt példájává váltunk annak, hogy másként is lehet”.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Varga Judit zárt körben meghirdette az EP-választás „programját”"

Lopni, csalni, hazudni, az országunkat elárulni, Putyin érdekében rombolni!
Röviden ennyi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Egy felsorolást azokról az országokról---ha kérhetnénk!
Menőmanó
A csádiak írigyelnek.
Üdv: Orbán Gazsi
rücsü41
Ez a nő megbolondult!Nem hiszem el hogy elfelejtett számolni egyetemi végzettsége miatt, csak azt tudom elképzelni , hogy butult, és egy olyan kérdésre sem tud helyes választ adni, hogy mi a többség és mi a kisebbség, ha azt mondja, hogy mi vagyunk Európában a többség, hiszen még itthon is jelentős kisebbségben voltak azokkal szemben akiknek kiküldték a közvélemény kutatási kérdőíveket , mert a kiküldött ívekből csak mintegy húsz százalék küldte azokat vissza , és ha V.Judit szerint ez a többség, akkor nem az EU Parlamentjébe kell mennie, hanem vissza az óvodába, és az alsó tagozatba, az általános iskolába!Majd ott megtanítják a többség és kisebbség fogalmára.Egy közvélemény kutatásnál alapvető dolog, hogy a kiküldött kérdőívekre hány válasz érkezik vissza, hányan tartják fontosnak a válasz adást, és csak azután nézik meg a válaszokat.
human
@rücsü41: De ha a szavazó a köztévébe, közrádióban csak annyit hall, hogy ők a többség akkor elhiszi. Nem fogja felcsapni a netet, hogy utána nézzen mi is a valóság.
Varga Jucus csak jól idézhető mondatokat mond. Nem kell, hogy igaz is legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.