Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke pártjának hétvégi évértékelőjén arról beszélt, hogy amennyiben a háború következtében Ukrajna államisága megszűnne, úgy a Mi Hazánk – egyetlen magyarországi pártként – igényt tartana Kárpátaljára.

Ungár Péter kemény kritikával illette Toroczkai Lászlót a Kárpátaljáról tett kijelentései miatt

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Erre reagált Ungár Péter, aki a Facebook-oldalán megbocsáthatatlan felelőtlenségnek titulálta a Toroczkai által mondottakat.

"Megbocsáthatatlan felelőtlenség ilyet mondani ebben a háborús helyzetben. Két lehetőség van: a Mi Hazánk elnöke vagy nem gondolta végig, hogy mennyi árt ezzel a kijelentésével a kárpátaljai magyaroknak, vagy ha végiggondolta, akkor politikai haszonszerzésének alárendelte a kárpátaljai magyarok érdekét. Egyik sem elfogadható."

- írta Ungár Péter. 

"A magyarellenes radikális ukrán nacionalistáknak úgy kellenek ezek a mondatok egy magyar képviselőtől, mint az égi manna. Ráadásul, ahogy ezt beágyazta abba, hogy ezt egy, a Kremllel történő megegyezés után kell elkezdeni, az ember kezdte azt érezni, hogy az ukrán nacionalisták megkérték erre, hogy a magyarellenes hangulatot szítani tudják Ukrajnában”

– fogalmazott Ungár.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
ez a torockai is kimutatta a " fogafehérét "...
kúró könyvdaráló dórával együtt...
Pálinkás Pál
tóth laci egy román ivadék, a csúti cigány csicskája...ő a puhos szélsőjobbos, náci szócsöve...
vacsi
Torockai - illetve, aki őt mozgatja a háttérből - vajon mit akar Kárpátaljával?! Jó ez nekünk, és az ottani magyaroknak?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.