A köztársasági elnök az ügy egyik elítéltjét kegyelemben részesítette.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Annyira fideszes, hogy szégyenérzetet nem ismer. Különös, hogy ha éppen nem repked a világban, itthon a legkedvesebb ténykedése a bűnözőknek való kegyelem osztogatása. Kiválasztva a legkeményebb bűnözőket.
nemkati
@LászlKovács: @colibri: Melyik fideszes? A kegyelmet adó, vagy a kegyelmet kapó? Meglehet, mind a kettő. Az egyik biztosan.
Menőmanó
A gyerekeket a nemváltó műtétektől féltik, de a pedofil állatokat direkt rájuk engedik.
Az elb@szott kormány csak nemlétező dolgoktól tud megvédeni.
Az uniós pénzt is hogy megvédte a dagi az ukránoktól. Pedig egyedül őmiatta nem kapjuk meg.
Aki Én
,,Koncepciós eljárás, nehéz sorsú erdélyi család – névtelen cikkben mentegeti a Magyar Nemzet Novák Katalint és a bicskei ügyben elítélt férfit, akinek kegyelmet adott,,
,,Az ügy lényege, hogy Novák elnöki kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon szabadságvesztését töltő volt igazgatóhelyettesének, akit azért ítéltek el, mert segíteni próbált a pedofil igazgatónak eltussolni molesztálási ügyét."

,,A kormánymédia védelmébe vette a pedofil igazgató bűnsegédjét
,,„Álhír, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg” – ez a címe a Magyar Nemzet péntek este publikált cikkének. Csakhogy nem ezt állította a 444 – és nyomában a fél magyar média –, hanem azt, hogy a pedofil bűnöző bűnsegédjének adott kegyelmet a köztársasági elnök."
,, a Magyar Nemzet névtelen szerzője is leírja, idézem és kurziválom: „A bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesét valójában: egy rendbeli bűnsegédként elkövetett kényszerítés hatósági eljárásban bűntettének kísérlete, valamint egy rendbeli vesztegetés hatósági eljárásban bűntette miatt ítélték szabadságvesztésre, közügyektől és foglalkozástól eltiltásra.”

Ahogy azt az ügyet robbantó cikkben írtuk: az ítélet szerint az igazgatóhelyettes volt az, akinek tudomása volt róla, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, és aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében"

,,A bűnsegéd ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel, ezért 3 év 4 hónap börtönre ítélték első és másodfokon is."

444.hu/2024/02/02/a-kormanymedia-vedelmebe-vette-a-pedofil-igazgato-bunsegedjet

telex.hu/belfold/2024/02/02/bicske-gyermekotthon-gal-andras-ugyved-kegyelem

telex.hu/belfold/2024/02/02/magyar-nemzet-alhir-hogy-pedofil-bunozonek-adott-kegyelmet-novak-katalin-kenyszerites-bicskei-gyermekotthon-igazgatohelyettes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.