A főpolgármester szerint súlyos ismerethiányról tanúskodnak a miniszterelnök szavai.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Karácsony már megint tévedésben van,

akár komolyan gondolja, akár csak szeretné, hogy Orbán csupán tévedésben van és/vagy tartják, pedig valójában igen tudatos gátlástalan gazembersége újabb bizonysága

Azt írja az ójság, hogy: Karácsony Gergely főpolgármester nyílt levélben válaszolt Orbán Viktornak, pedig csupán reagálni próbált – nem sok sikerrel – a gátlástalan kolostor disznó újabb durva hazugságaira, amikre vetemedett a brüsszeli idétlenkedése közbeni péntek reggeli rádióinterjújában, többek között Budapesttel kapcsolatban is.
„Engedje meg, hogy jelen levelem mellékleteként elküldjem Önnek az Állami Számvevőszék jelentését a Fővárosi Önkormányzat gazdálkodásáról. Ez nem valamiféle politikai nyilatkozat, hanem az állam legfőbb pénzügyi és gazdasági ellenőrző szervének jelentése” –írta.
Ezzel azt a látszatot keltve, mintha Orbánt a legkevésbé is befolyásolnák a tények. pedig tudhatná. hogy csak egy értelemzési fogyatékos (szívesen írnám hogy küzd ezzel a hiátussal, de jól elvan benne), erősen korlátolt logikai készéggel rendelkező tudatlan ás műveletlen suttyó, aki még arrogáns és nagyképű is, s egy zavaros képzeletvilágban él! =))
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Nem ártott, hogy Karácsony, Orbán szemét szövegeire, válaszoljon, Orbán ne nézze hülyének az embereket, főleg a budapestieket.
kereső
@RonaGyuri: Irhatta volna rövidebben is, igazad van ebben- " Ön miniszterelnök úr hazudik". Ennyi.
A fideSS legalábbis igy szokta- állit valamit, ami megfellebezhetetlen- de semmi tényközlés, semmi bizonyiték.
Nagyon is jól tette KG, hogy kimeritően, tényeket közölve a nagyérdemúvel irta meg, és tárta ország-világ elé, hogy "meztelen a király"- mert csak hazudni tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.