Az ügyészség a gyanúsítás részleteiről nem adott tájékoztatást.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Amit most írnék, az nem tűr nyomdafestéket.
Géza
Iványi évekre visszamenően nem fizette be a közterheket az alkalmazottai után. Ez az állam és a munkavállalók meglopása, akik ez után az idő után nem lesznek nyugdíjjogosultak.
A szemforgató egyházfi egy sorsokat tönkretevő tolvaj.
rücsü41
Előbb a közösség gazdasági vezetőjét tartóztatta le tartotta fogva , majd elengedte az ügyészség!Most az egyház vezetőt tartóztatta le,akinek egyházát jogtalanul zárt ki Orbán az egyházak állami támogatásából, és nem tudott adót fizetni, de az is szerepet játszhatott a letartóztatásban hogy ilyen rossz jogfelfogással hogy merészelte megkeresztelni Orbán Piktor gyermekét!Ez az ember olyan egyházi vezető aki állami támogatás nélkül, vagy csekély állami támogatással iskolát vezet a szegény , elkallódó gyerekeknek, és befogadja a hajléktalanokat, akikről Orbán államának kellene gondoskodnia.
Nessy
Nem is kap támogatást, mint a kegyenc egyházak. Nem elég lojális Orbánhoz, és valóban segíteni próbál az lesetteken, szegényeken! Nem önkormányzati vagyont harácsolt!
RonaGyuri
Na tessék Polt igen is üldözi a bűnt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok