A DK EP-listavezetője több szempontból is drámai üzenetet küldött a választóknak a közösségi oldalán.

A racionalitás teljes hiányáról tett tanúbizonyságot Dobrev Klára, miután ma a Facebook-oldalán szólt a választókhoz, sőt egyenesen üzent nekik. A bejegyzésben a DK politikusa úgy fogalmazott, hogy

"ha Orbán veszít június 9-én, akkor másnap előrehozott országgyűlési választást fogunk követelni".

Álomvilágban és fogalomzavarban él Dobrev Klára – Kitalálta, az legyen a tét június 9-én, ha veszít Orbán, másnaptól követeljék az előrehozott parlamenti választásokat

Ha Orbán veszít – reménykedik Dobrev Klára     Fotó: MTI

Majd a posztot azzal zárta, hogy "adjunk igazi tétet az EP-választásoknak!". Azt most hagyjuk, hogy valamennyi közvéleménykutató cég – pártállástól függetlenül – szerint az EP-képviselői helyek több mint 50 százalékát megszerezhetik a kormánypártok, míg az önkormányzati választáson Budapest kivételével szintén Fidesz-KDNP fölényt prognosztizálnak.

Ám ezt a választást összemosni a 2026-ban esedékes országgyűlési választásokkal – nos, ez nem biztos, hogy józan gondolkodásra utal. Arról nem beszélve, hogy a sokak szemében Messiásként megjelenő Magyar Péter nem egyszer kijelentette, a DK-val és Gyurcsány Ferenccel semmilyen körülmények között nem fog együttműködni, nem köt velük koalíciót.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Maccska: De nem a magyaroknak lesz benne munkalehetőség okostojás vendégmunkásokkal dolgoztatnak éjjel nappal megállás nélkül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Ocsmány Vigyorra nem lehet szavazni, hogyan bukik akkor??
KisTehen
orbán nem fog veszíteni június 9-én
Horizont
Mióta megvette a nem tudjuk ki a Propit egyre szarabbnál szarabb cikket írnak ők maguk. Ez is milyen már...
szaboria1
Megint az a kérdés vidék miként fog dönteni, mert a jelenlegi állás szerint a fidesz van többségben. Viszont ahol akkugyárat telepitettek annak vonzás környezetében ott tuti nem fog győzni a fidesz.
Philip Marlowe
És ha nyer az Orbán, akkor te meg a pereputtyod elhúz innen a p@csába örökkre?...OK!...:DDD
Horizont
@Maccska: a te tevekancád jól van otthon??
szaboria1
@Maccska: Mint fentebb írtam ez is elképzelhető.
Dr. Proktor
Eszement nőszemély, pedig amúgy értelmes... nem vezető típus! Vágyakkal és vágyálmokkal nem lehet legyőzni a fideszt, ott azokból több van...
szaboria1
@Philip Marlowe: Már nincs annyi pénze a fidesznek, hogy megvegyék a vidéki szavazókat egy kis krumplival.
Yoda69
A pedofideSS osszemosta az EP valasztast az onkormanyzati valasztassal, ami szinten csak jovore lett volna esedekes. Akkor miert ne lehetne a parlamenti valasztast is elorehozni. Ha mar lud, legyen kover. Igaza van Dobrevnek. Ha veszit orban a juniusi valasztason utcan kell kikovetelni az elorehozott valasztasokat.
szaboria1
@Maccska: De nem a magyaroknak lesz benne munkalehetőség okostojás vendégmunkásokkal dolgoztatnak éjjel nappal megállás nélkül.
csak úgy....
0rbán + gyurcsány = magyarországnak befellegzett!
a mostani (titkosított) anyagi slamasztikából , egyik se húzza ki az országot ,amit már csak a megszorítások és a kölcsönök tartanak össze!
akik ezt nem veszik észre azok vakon szerelmesek 0rbánba !
KisTehen
@Horizont: mama ... ez az élet ... ezt nem a propi találta ki, hanem a feri
KisTehen
@csak úgy...: magyar = németország megmenekül
szaboria1
@Maccska: A koreai akkugyárba mit gondolsz kik dolgoznak? Orbán meg egyezett velük igy pl. Iváncsán már több koreai vendéglőt nyitottak. Vajon miért?
Yoda69
@Maccska: Mar megint hulye vagy, A fulop vendegmunkas idejon es netto 200-at keres. Szallasra nem kell kolteni, az ingyen van. Kajat kihozza olcson, a retur repjegyet es vizumot a magyar allam fizeti. Ja es van ingyen wifi is gettoban, hogy tudjon kommunikalni az otthoniakkal. Hogy tud ezzel versenyezni a magyar melos? latom nalad nagy a zavar a toronyban. orbanek ezt nagyon jol kiagyaltak, hogy a multi is jol jarjon, meg orbanek is. Csak a magyar nep veszit az ugyon. Egyreszt nem lesz tobb munkahely, hozzaadott ertek 0, kornyezet szennyezes kimaxolva, plusz bonusz hogy 5 ev mulva az osszes lejart rakkelto aksi hozzank fogjak visszahozni, amire persze nincs tervuk orbaneknak, majd elassak valahova ahol senki se latja.
szaboria1
@Maccska: De amint látom nem nagyon jelentkeznek egy mérgező gyárba dolgozni.
Toller Béla
Érthetetlen, de van benne valami ! Magyar nem egy önálló politikai erő, orbánt nagyon gyengíti, de rendszert már nincs ideje építeni. A DK-nak van egyfajta víziója, ami közismert. Erre gondolhat Dobrev. AZ más kérdés, hogy mennyire és hol követelhetnénk a választások idő előtti kiírását, hiszen minden olyan fórum, amelyik ezt megtehetné, orbán 100 százalékos alárendeltségében van !
jáger laszló
2024 ÁPRILIS 4
ÉLJEN ÁPRILIS 4 !CSAK ENNYI
BARÁTILAG
j.l.
Őrnagy
Azért mennyivel türelmesebb a Dobrev Klárika a Magyar Péternél!
Magyar péter a feliratozott, de hang alapon teljesen érthetetlen magánbeszélgetés titkos rögzítése alapján a kormány és a főügyész azonnali lemondását tűzte ki célul (egyelőre senki nem mondott le), míg Klárika roppant türelmesen június 9-ig hajlandó várni!
A fideszesek meg gondolom (nem ismerek a TV nyilvánosságán kívül fideszeseket) jó nagyokat röhögnek ezen!
Őrnagy
@Maccska: A libkány csürhe ha bárhol dolgoznia kell, azt ők alapbol a magyar törvények, az Európai értékrend és az Európai alapértékek legsúlyosabb megsértéseként értelmezik! Erre épül a politikai hitvallásuk.

Hahahaha
szaboria1
@Maccska: Te aztán nem figyelsz már a megérdemelt nyugdíjas évemet élem de látom te nem igazán dolgozol, hogy egésznap a kalviatúrát vered
szaboria1
@Maccska: Tehát bevallod fizetett provokátor vagy.
Pegero
@Horizont: 13:59
Vízióid vannak, a Propit nem vette meg senki, mindig is ilyen szar volt és ebben a szarban dagonyáztok reggeltől-estig!
egyember
Minden un. "politikusnak" (egyik) alapelve: Soha ne mondd azt, hogy soha.
szaboria1
@Pegero: Pedig februárban minden propeller és nuus dolgozót Vaszily Miklós mint új tulajdonos mindenkit elbocsátott.
Pegero
@szaboria1: Valóban, ez elkerülte a figyelmemet, de mondat második része igaz!
szaboria1
@Pegero: Ebben igazad van mára már nem annyira nívós, 2008 Liebig és G. Szegő volt a tulajdonos én azóta vagyok tagja a propinak. Abban az időben még tudtak csúnya szavak nélkül hozzászólni a témákhoz.
Pedig mindenkinek joga van más véleményhez ezért nem volna szabad egymást szidni.
Horizont
@Pegero: na látod megint tájékozottabbak vagyunk mint te. És nem mindenki dagonyázik itt a szarban reggeltől estig. Benézünk időnként ahogy te is. A szarban dagonyázó az a barom tehén meg a lökött macskosz.
Pegero
@Horizont: Egy percig sem tiltakozom, valóban én is itt dagonyázok a szarban, de csak a kedvetekért, hogy legyen egy kis színfolt is az életetekben!
jancsipapa
@Philip Marlowe: És akkor - talán akkor , ha jól fognak hozzá , új embereket építenek fel , - lesz lehetőség valamiféle kormányváltásra. Bár 2026 már nagyon közel van . Ez az év elmegy az Uniós és az önkormányzati választásokkal . Marad egy - másfél év ,új ,hiteles ellenzéket építeni. És az nem ő , Gyurcsány, Jakab, Márki-Zay,Magyar Péter, Kunhalmi .
justhpeter
A tavaszi korai meleg idő megsütötte az egypárt árnyékkormány fejét mert nem volrt eszük időben az árnyékba húzódni.
szaboria1
@Pegero: Egy érdekes dolgot fedeztem fel a nuus oldalon februárban még azt nyilatkozta az új vezető, hogy ez az oldal politika mentes lesz. Erre ma már ott folytatják ahol az előtt még akkor a propi oldalára is átirányítottak egy egy cikket.
troppauerhumer
Alufolia sisakot gyorsan vegyed fel

Pazmeg amióta NER -FideSS belterjes a Propeller tulaj
fideszes gyökér
A retekné akarja leváltani a jégen táncoló buzit.
A jégen táncoló buzikagyesznyó a jó választás.

Többet lopik.
terlasz
@justhpeter: Igazad van, nem kell ide semmilyen kezdeményezés, mert ha nem a saját kiválasztott messiásunk találta ki, akkor inkább maradjon ez a tolvajbanda.
bence
@csak úgy...: ! Már neked is agyadra ment a Gyurcsány !
bence
@Toller Béla: ! Ezért lenne szükség az összefogásra !
justhpeter
@terlasz: A tolvajbandát ha akarom, ha nem úgyis eltűnteti a gazdasági ellehetetlenülés. Viszont szerintem nem egy épeszű ötlet egy újabb egypárti árnyékkormány, amikor már a kádári és az orbáni egypárti kormányokon túljutottunt Arról nem beszélve, ha a regnáló "megváltónkat" eltűnteti a gazdasági káosz, vele együtt eltűnnek a megélhetési egyházak, és fejre áll a NER.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.