A DK EP-listavezetője több szempontból is drámai üzenetet küldött a választóknak a közösségi oldalán.

A racionalitás teljes hiányáról tett tanúbizonyságot Dobrev Klára, miután ma a Facebook-oldalán szólt a választókhoz, sőt egyenesen üzent nekik. A bejegyzésben a DK politikusa úgy fogalmazott, hogy

"ha Orbán veszít június 9-én, akkor másnap előrehozott országgyűlési választást fogunk követelni".

Álomvilágban és fogalomzavarban él Dobrev Klára – Kitalálta, az legyen a tét június 9-én, ha veszít Orbán, másnaptól követeljék az előrehozott parlamenti választásokat

Ha Orbán veszít – reménykedik Dobrev Klára     Fotó: MTI

Majd a posztot azzal zárta, hogy "adjunk igazi tétet az EP-választásoknak!". Azt most hagyjuk, hogy valamennyi közvéleménykutató cég – pártállástól függetlenül – szerint az EP-képviselői helyek több mint 50 százalékát megszerezhetik a kormánypártok, míg az önkormányzati választáson Budapest kivételével szintén Fidesz-KDNP fölényt prognosztizálnak.

Ám ezt a választást összemosni a 2026-ban esedékes országgyűlési választásokkal – nos, ez nem biztos, hogy józan gondolkodásra utal. Arról nem beszélve, hogy a sokak szemében Messiásként megjelenő Magyar Péter nem egyszer kijelentette, a DK-val és Gyurcsány Ferenccel semmilyen körülmények között nem fog együttműködni, nem köt velük koalíciót.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Maccska: De nem a magyaroknak lesz benne munkalehetőség okostojás vendégmunkásokkal dolgoztatnak éjjel nappal megállás nélkül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
troppauerhumer
Alufolia sisakot gyorsan vegyed fel

Pazmeg amióta NER -FideSS belterjes a Propeller tulaj
fideszes gyökér
A retekné akarja leváltani a jégen táncoló buzit.
A jégen táncoló buzikagyesznyó a jó választás.

Többet lopik.
terlasz
@justhpeter: Igazad van, nem kell ide semmilyen kezdeményezés, mert ha nem a saját kiválasztott messiásunk találta ki, akkor inkább maradjon ez a tolvajbanda.
bence
@csak úgy...: ! Már neked is agyadra ment a Gyurcsány !
bence
@Toller Béla: ! Ezért lenne szükség az összefogásra !
justhpeter
@terlasz: A tolvajbandát ha akarom, ha nem úgyis eltűnteti a gazdasági ellehetetlenülés. Viszont szerintem nem egy épeszű ötlet egy újabb egypárti árnyékkormány, amikor már a kádári és az orbáni egypárti kormányokon túljutottunt Arról nem beszélve, ha a regnáló "megváltónkat" eltűnteti a gazdasági káosz, vele együtt eltűnnek a megélhetési egyházak, és fejre áll a NER.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.