A Nézőpont Intézet legújabb kutatása szerint több ellenzéki pártnak is fájhat a feje.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Megint azok a vágyálmok!

Minél kisebbnek hazudják, annál nagyobb az ellenzék támogatottsága.
Yoda69
Hogy lehet merni egy nem létező partot?
A Momentum bezuhanasa varhato volt Magyar Peter megjelenese nelkul is. donatanna pusztito kirohanasai az ellenzeki osszefogassal szemben nem tettek jot a part megitelesenek.
Eladott Ország
Donáth Anna ezzel amit csinál Orbánnak segít hatalomban maradni. Jó lenne ha észrevenné magát. Nem Gyurcsányt kell leváltani hanem Orbánt, de ha így haladnak nem fog menni. Senki és semmi nem akadályozza meg őket hogy 30 %-os párt legyenek. Senki nem köti gúzsba őket. Ideje lenne a többieknek elvenni a szereket a nagyasszonytól mert az ellenzéknek sem tesz jót, saját magából meg folyamatosan hülyét csinál.Emlékeztetném Donáth művésznőt, hogy a cél a fidesz és a csúti leváltása.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:17 ☻ És ne feledd a bűnöző, hazaáruló és politikai prostituált román tolvajcigányt és bűnszervezetét is "lerendezi". Magyar Péter a kolostorgecivel sem köt szövetséget (koalíciót), akik tönkreb@szták az országot gazadaságilag és politikailag! Pária nemzet lett a magyar az európai demokratikus államok szövetségében.
Béla333
Semmiféle szakmai anyag nem támasztja alá a Nézőpont Intézet vizsgálatát!
Mivel soha senki nem tudja ellenőrizni egy u.n. felmérés valóság tartalmát, ezért azt hazudik mindegyik, amit a kedves megrendelő óhajt...!!!
Aki Én
@Maccska: rendezze, ezt kérjük.
Egy valódi ellenzékkel a gazdád nem juttatta volna szakadékbe a hazámat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.