A kutatás szerint jelenleg a Fidesz népszerűségén látszik a legkevésbé a színrelépés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Nagyon komoly ellenzékváltó hangulat van!
Pusztai
Magyarra szavazók pártpreferenciája:
nepszava.us/wp-content/uploads/2024/04/republikon-magyar-felmeres.jpg

Látható: elég nagyszámú bizonytalant tud megszólítani, és ez nagyon jó, ez a legnagyobb veszély a fideszre.
Yoda69
Ez varhato is volt hogy igy lesz. Akik eddig bizonytalankodtak eselyt latnak Magyarban, plusz az ellenzektol es a fideSStol is elvehet 5-5%-nyi szavazatot.
Béla333
Nagy vonzereje lehet az újra összeállt DK-MSZP-Párbeszéd szövetségnek.
Az ország válságból való kilábalását várhatjuk tőlük.
Ja? Nem...!!! Éppen ellenkezőleg!
Pusztai
A fidesz keménymag nem leválasztható, agymosottak, fidesz vakhitüek, a tények nem számítanak, az ellenzék csak hatékony kommunikációval tud a bizonytalanokból a fidesz ellen szavazásra késztetni, mert az ellenzéki tábor is befagyott, és a választási tv értelmében a fidesz jön ki győztesen.
Csak peremkerületi fidesz szvazó csökkenés és bizonytalan szavazó fidesz ellen lehet eredményes a fidesz bukására, vagy csak a 2/3-ad szünetre.
rücsü41
Magyar csak azért veszélyes a baloldali pártok, mert bemutatta, hogy szerény anyagi forrásokkal hogy kellene ebben a választási időszakban a kormány pártok ellen fellépni, és nem a seggükön ülni, régi jelszavakkal támadni, amivel percek ltt nagyobb népszerűséget lehet elérni, több ember lehet megmozgatni, kivinni az utcára, politizálni az emberekkel.Ez lehet sérelmes egyeseknek, de miután az emberek nem a régi belefásult baloldali vezérekre kíváncsiak, hanem az új hangra, ezért vehet el a baloldaliaktól is szavazókat Magyar Péter.A balodaiaknak dolgozni kellene ezerrel a választások előtt három hónappal, amiből én még nem láttam jóformán semmit, és amit nem lát az ember hajlamos azt gondolni, hogy az nincs is.
Aki Én
@Géza: ez igaz. Kormányt váltani csak valódi ellenzékkel lehet.
csak úgy....
azt rögtön gondoltam,hogy a fideszék szellemileg nagyon mély magjára nem fog hatni magyar péter, no meg a krumplis "cigókra" sem...
olvastam pár dk.s kommentet a facebookon, ott is sokaknak elegük van a ferkó egyhelybe topogásából .
csak úgy....
@Maccska: én inkább téged hoználak ki,hogy láss kicsit világot és ne csak a penészes szobádból a penészes,begyöpösödött agyaddal lökd a baromságaidat! :)
@Maccska: te kurvára buta!
Őrnagy
Szombaton a GIGA naggyűlésen a magyarok 80%-a kiáll Magyar Péter mögött. Legalábbis a "Magyar" családnévvel rendelkezők 80%-a. Pontosabban a nem vakhitű fideszes "Magyar" családi névvel rendelkezők 80%-a.
Mióta Magyar Péter magkapta a Spnóza házban Rangos Katalintól a Kóser pecsétet a homlokára, és kinyilvánította, hogy ő valójában nem is nemzeti konzervatív jobboldali keresztény politikusnak készül, hanem baloldali liberálisnak, a Soros György tudományos értelmezése szerinti megfelelésben (ami egyértelműen támogatja a szabad bevándorlást a világ minden országából, a nemátalakító műtéteket bármely kortól, és a 840 féle gender létezésének "tudományos" elméletét és gyakorlatát, és így minden legmodernebb fejlett-haladó nyugati alapértéket, stb), ahogy azt kell, ha valaki számít Soros György hatékony anyagi támogatására.
kereső
Helyes! Kell egy ugyanazon értékrendet- nemzeti, konzervativ, keresztény értékrendet valló új fidesz, amely leváltja a régi fideszt- liberálisokkal, balodailakkal, szodemekkel, és elvek nélküli bizonytalanokkal.Lényeg, hogy demokratikus !!!elveket valljon az új fidesz vezetője- aki legalább annyira n em viseli el a más /külön véleményeket, mint orbán- vagy még orbánnál is jobban nem túri. Legyen nektek szivetek!!! szerint- CSAK A FIDESZ!
kereső
A fideSS meg köszöni szépen, jól van...
Géza
@Aki Én: Az az alapvető probléma, hogy a többségnek eszébe sincs kormányt váltani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.