Követte és tapogatni kezdte.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és él még...?...normális helyen már nem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
és él még...?...normális helyen már nem...
Eladott Ország
Orbán: "Mi mondjuk meg, ki élhet velünk és ki nem." Viszlát Schengen, viszlát EU. Van pofája a magyarságot a szájára venni orosz ügynökként, aki kínaiaknak árulja ki a magyar földet. Hogy nem szakad rá az ég, mikor a magyarság megmaradásáról szónokol az egyik legnagyobb nemzetvesztő a történelmünkben.
Eladott Ország
“Orbán: Mi mondjuk meg, ki élhet velünk és ki nem.” Ő dönti el. Nem rémlik, hogy lett volna nemzeti konzultáció, hogy hány távol-keleti munkás jöhet az országba, eltérő kultúrájával együtt, hogy a nemzetgazdasági szempontból fontos építkezéseken elvegye a magyarok munkáját? Mert eddig már több tízezer jöhetett. Ez az ember,Magyarország rendszerváltás utáni katasztrófája. Ez az ember az urambátyám mutyi Magyarország világ megtestesítője és az egész magyar társadalom önnön katasztrófája. "A brüsszeli bürokraták liberális világpolgárrá akarnak nevelni minket" A 600 ezer külföldre költözött magyar üzeni, hogy a kurva anyád. A debreceni kínaiakkal ki szeretne együtt élni? azt ki mondja meg?!
viccesvigságok
nó csak kisérte ahogy leirták meg ajánlattal füzögett ,, ? két kistesójával ment haza a tán 12 éves csak a házuk közelében már előrefutottak és elmondhatták, hogy ??? erre a szülők hivhatták a rendőröket aki elfogták, további részletről ma nincs hír.
Eladott Ország
Hogy, ki éljen VELED azt valóban te döntöd el, de én és még sokan mások e HAZÁBAN nem kérnek a kirekesztő döntéseidből! Én például nem mondhattam azt Gödön, hogy nem szeretnék több ezer külföldi vendégmunkással együtt élni. Milyen érdekes. Majd ő megmondja kivel éljél. Hát ez az. Most még megtehettem, hogy elköltözök, de nem vagyok benne biztos, hogy hamarosan nem tiltják-e meg azt is. A "mi mondjuk meg" megfogalmazás mér ismerős nekem a szocializmusból, amikor a hatalmon levő párt fogalmazott úgy, hogy az amit ő akar, azt a nép akarja. Nekem nincs szükségem arra, hogy Orbán a nevemben mondja meg, hogy ő kivel akar együtt élni, kivel nem, azt a magam nevében el tudom dönteni magam is. Egyszer biztosan megbukik ez a mocsok tolvaj diktátor, csak a kérdés az hogy mikor, és hogyan! Egyébként már tegnap is késő lett volna!
Cherry
Gondolta csak a fidesznek szabad???
Clavigo
Bicskei ,,pakisztáni a csávó...? Ez nem a More ,,pedo- haverja ???
Eladott Ország
Közben:” a debreceni polgármester egy interjúban véleménye szerint a közmeghallgatáson résztvevő (kevés) ember véleménye marginális, mert a Debrecenben lakók többsége megértően viszonyul a beruházáshoz mivel érdekükben, értük történik. A botrányos , újabb közmeghallgatáson résztvevőket poltikai elfogultsággal, elköteleződéssel vádolta meg, illetve a “szalámi taktika” jegyében az érintettekkel külön-külön fognak leülni az illetékesek.
telex.hu/belfold/2023/01/22/debrecen-akkumulatorgyar-papp-laszlo-kozmeghallgatas
Eladott Ország
A gecihez hasonló tolvaj, hazaáruló szarháziak miatt az elmúlt száz évben nagyjából annyian dobták a magyar állampolgárságukat a szemétbe és lettek más ország polgárai mint ahányan maradtunk. Ha mi mondjuk meg, akkor Orbán takarodj a qrva anyádba, de ha nem mi mondjuk meg, akkor is. Az jó ha mi mondjuk meg és nem te mert te csak a bűnözőket kedveled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.