“Úgy tűnik, Orbán elvesztette a fonalat, és ha Budapesten politikai váltás történik, akkor lehetséges, hogy a NATO-val, Oroszországgal és egyebekkel kapcsolatos magyar álláspont is megváltozik. De Orbánnak még nincs vége” - írta legfrissebb jegyzetében a kormányfőt személyesen is ismerő George Friedman. 

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Egységbe forraszt???

Magyar szereplése szinte egy táborba hozza a bal és jobb megmondóembereit

Persze valójában az orbáni értelemzési fogyatékosság és az „ellenzéki” én mondom meg a frankót is erőteljesen hat.
„Közelebb kerülhetünk a válaszhoz, ha felidézzük Varga Judit volt férjének egyik interjúját, amit a balliberális értelmiség emblematikus helyszínén, a Spinoza Színházban adott. Itt ugyanis Rangos Katalin, korábbi televíziós és rádiós műsorvezető-szerkesztő kérdésére Magyar elismerte, hogy közvetve megkereste őt David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete is. ” – olvasható a Párt központi napilapja cikkében; „A békepárti Orbán-kormány elbizonytalanítása lehet a globalisták célja
Egyre több közvetlen, vagy közvetett információ utal arra, hogy Magyar Péter közéleti szerepvállalása mögött külföldi, elsősorban amerikai érdekcsoportok állhatnak. Az előző választásokon rendre csődöt mondott baloldali pártok és politikusok után Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjét szemelhették ki a globalista körök arra, hogy az elégedetlen ellenzéki szimpatizánsokat összefogva háborúpárti irányba tolja Magyarországot.”!!! =))
Pusztai
Basszátok meg Varga volt férjét, én ha kell Magyar Péterre fidelek!
A hányinger kerülget ettől a sokkk ostoba debil média csótánytól, az újságírás totál kihalt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.