A belbiztonsági főtanácsadó szerint a megállapodás veszélyt jelent a belső biztonságra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mááá' meg megint felriadt ez hülye...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Mááá' meg megint felriadt ez hülye...
csak úgy....
magyarországra már be sem férne több migráncs , 0rbánék csurdig töltötték velük az országot!
rücsü41
Ha súlyos beavatkozás a migrációs paktum az országunk belügyeibe , akkor miért nem pereljük be az EU-t ezért ?Ha igazunk van megnyerjük a pert , ha nincs akkor megint bukunk egy nagyot!
csak úgy....
@Maccska: = fontoskodó ,tudatlan idióta! :)
kereső
A 27 tagállam közül csakis és kizárólag a magyar belügyekbe történik beavatkozás... a másik 26 tagállam pedig megszavazta. Hiába no, mi különlegesek vagyunk, mint a tejbetök...nem hiába jöttünk a Siriusról.
kereső
@Maccska: @Maccska: A kinai rendőrökhöz, a kinai arcfelismerő rendszer telepitéséhez , a több százezer ázsiai "vendégmunkáshoz" mit szólsz maccska, ha már ennyire be vagytok x@rva -2-3 ezer "migráncstól", ja és ki ne hagyjam az aranyútleveles búnözőket- akiknek ellenőrizetlenül adunk schengeni útlevelet. Amúgy menj a 3,14-csába cicus.
balos
Az ide "beerőltetett" EUs migráns az nem tejel!Ezt már a folt péter is tudja,pedig ö aztán igazán magasról leszarja amire kinevezték!Hiénákból nem lesz szalonna,csak a légy szereti az ilyen nemzethy szarokat!Bűzlenek!
kereső
@Maccska: linket macska...hiteles, eredeti osztrák linket. Mer eddig csak a szerb bizonyitott- na meg a magyar. Menj a 3,14csába cicus...
izéke
@Maccska: érdekes állat vagy te hallod,itt írogatni tudsz egész nap,míg más dolgozik,de a zárolt képernyőt nem ismered :)))))))))))))))
kereső
@Maccska: linket macska...mert még azt találom hinni, hogy linkeskedsz...hazudsz az origó nyomán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.