Bemutatjuk a típust.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Ezzel repülővel is repítik majd Orbán Viktort és a stábját, vagy ez csak tényleg háborúskodásra fogjuk használni csak egyedül, amikor tudjuk hogy egyedül nem megy,hahaha ha?
Menőmanó
"De miért pont Brazíliából vesz a Honvédség két szállítógépet 300 millió dollárért?
Nos, lehet, hogy azért, mert a brazil Embraer repülőgépgyár a világ egyik legkorruptabbja és szívesen oszt vissza a megrendelőnek – na, ilyen mocsokságot a NER vezérkarral kapcsolatban még soha nem hallottunk.
Tavaly a ghánai kormánypárt került bajba a brazil gépek korrupt beszerzései miatt a főügyész vizsgálata nyomán, 2016-ban pedig a brazil cég 206 millió dollár kifizetésére kényszerült az USA igazságügy vizsgálata eredményeképpen.
Még szerencse, hogy nálunk a legfőbb ügyész kómában van, az igazságügyi minisztérium vezetése pedig a közelmúltig összejátszott a végrehajtói maffiával, így soha senki nem fogja vizsgálni a HM ügyletét."
balos
@Menőmanó: Az lesz a nagy szám,mikor a több ezer fideSSes patkányt bezsúfolják és az Északi sarkra szállítják!fecskében és tangában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.