Orosz maffiózóknak hitte Cozmát és sporttársait.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gondolkodo
Jó képzelő-ereje van az ügyvédnek! Ez már magasabb szintű gondolkodásra vall, mint kitalálni, hogyan lehet bodzából nagy házat építeni! No és, mivel "gondolati szintű", nehéz bizonyítani nem-létét/ellenkezőjét!
MaxGraf
Mert mi a különbség? A gyilkos az gyilkos.Hogy az áldozat egy orosz-ukrán-vagy román élsportoló akkor mi változik?
reallatas
@MaxGraf: Igen! Számomra megfoghatatlanul nonszensz az, hogy holmi sztár ügyvédek, ilyen olyan önös érdekek mentén, lehet az anyagi amivel álltalában párosul a jó összeköttetés, tehetik mintegy azt sugallva a bűnözők felé, no problém itt vagyok én s ezzel nyilván szinte majdnem bűnsegédi részt vállalnak. Tehát tovább adekválják az elkövetés tényét lehetőségét, nem kis mértékben mintegy inspirálva a további büntetlen bűnözés irányába. Nem beszélve a dermesztően ható negatív példamutatás, a társadalom lényeges többségét képező tisztességes ember felé. Jogállamiság óh!!
maci0427
Hülye duma! 25-30 bodzagyüjtő beleköt egy pár emberbe,akik között nő is volt? Ki mondta hogy menjenek oda, Egyedül a leg derekabb gyüjtő sem bánt volna el egyik kézissel sem,legfeljebb valamelyik nővel! Undoritó férgek,szánalmas,duma,aljas cselekedett,és viselkedés! Soha nem a Horvát,Német ,Szláv kissebbséggel van a baj,de,jellemző a kiválo tájékozottságukra,hogy még MARIAN COSMÁT sem ismerték fel,de nem csodálkozom ezen,ha csak azt tudják esetleg,hogy ki a területileg illetékes vajda!!! / Késsel,szamurájkarddal,nagy csoportban,felvonulni,járkálni az utcán,belekötni,emberekbe,NAGY BÁTORSÁGRA VALL,egy bodzagyüjtő egyedül ha beleköt valakibe,az olyan ritka,mint a fehér holló!!!!/
marlin
Néhány kérdés:
- miért vannak (voltak) "orosz maffiózók" Veszprémben, megfigyelés nélkül??
- miért voltak ott az állítólagos maffiózók, és hol vannak most?? (ha akkor ott voltak)
- miért várt a rendőrség 18 órát a nyomozati cselekmények megkezdésére??
- miért nincs meg a kés?? hol a kés??
- miért nem mondott le akkor a Draskovics??
- miért nem váltotta le a me. a Draskovicsot??
xu
@marlin: "A választ csak a szél tudja"
ugyeugye
attól tartok, nem lesz megnyugvást hozó megoldás az ügyben. szánalmas ez az ügyvédnek nevezett valaki. az a baj, hogy a maffia-ügyekben túl sok magas rangú ember lehet benne. úgyhogy ne is várjuk a tiszta, teljes igazság napvilágra kerülését. majd itt is kreálnak valami "sikertörténetet" előbb-utóbb.
antjud
Az lányomat meg Piroskának hívják,Seherezádé meg a nővérem.....
menasagh
Szóval orosz maffiózónak nézték őket........és ugye azokat szabad gyilkolászni !
bigyibogyo
@maci0427: latod itt a baj
a focistat nem "bodza gyujtok" rugdostak halalra. nah?
es ott az igazsag amit maxgraf irt: mindegy,h ki kit, a gyilkossag az gyilkossag, buntessek peldasan
maci0427
bigyibogyo! Nem tudom hogy kire gondolsz,talán szegény Simon Tibire,de az is egy más eset és ez is,olyan mint a mák meg a tészta külön! Én azt vallom,hogy aki bünös,gyilkol,rabol,az kapja meg a kemény mélto büntetést,etnikumtól függetlenül! Ezt a Veszprémben történt ÖLDÖKLÉST,nem szabad összehasonlitani egy másik öldökléssel,amiből volt egy jó pár ismert eset! Különben meg a számok és a statisztikák magukrol beszélnek,remélem hogy egy keményebb büntetőtörvény egy kicsit rendet tesz a dolgok között!
ugyeugye
vajon mit szólnának ezek a "bátor" fiúk, ha meglátogatná őket a szláv vagy orosz maffia?
miloka
De az ügyvéd sem állhat a helyzet magaslatán! Mert ezzel csak megerősítette, hogy bizony bandában s nem véletlenül voltak az adott helyen!! A bodzagyűjtők meg azt hihették, hogy az orosz vagy ukrán maffia bele akar köpni a levesükbe!
A rendőrök meg hagyták, mert féltek, elesnek a megszokott kis kenőpénzecskéjüktől!
rodeokutya
Egy a lényeg kötelet az elkövetők nyakába!Legyen ez intő példa minden ember számára: ha ölsz MEGHALSZ!
Nem érdekes, hogy ki miért tette,maffiózó vagy sportoló egy bácsi a szomszédból?!.Egy ember meghalt, az elkövetőnek ugyan ez a sors jár.
Kötelet minden gyilkos nyakába!(engem az sem érdekel,hogy a bőre színe kék vagy zöld, embert ölt és ez megbocsájthatatlan!)
zsulabe
Lehet, hogy ez egy nagyon komplikát ügy, sok szereplővel,de voltak szemtanuk, meg voltak a gyanusitottak,miért tartott egy kerek esztendeig a bizonyitási eljárás???
Amit a védő ügyvédek, ugy nevezett stár ügyvédek, stár gázsiért müvelnek,sulyos élet ellenes ügyekben, ami felháborit minden jó érzésű embert, az már arcpiritó, felháboritó, és tul megy minden határon.
Hazánkban jogszolgáltatás és nem igazságszolgáltatás folyik!!! Szégyen ez egy jogállamban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.