Ördögtől való a kaszinó, vagy egy a szerencsejátékok közül? Jó-e az Magyarországnak, ha álságos hitvitákkal elriasztjuk a lehetséges befektetőket? Ha egyesek a kaszinók kapcsán állandóan a fertőről beszélnek? A kérdés aktuális, Demján és Csányi Pozsony mellett építenek kaszinóvárost, aminek a szlovákok örülnek.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eberti
Nem csodálkozom.
Itt mindenki beledumál mindenbe .Azt,hogy miért nem jó valami abban eléggé kreatívok vagyunk...
marlin
A pénznek nincs szaga!! (a többi meg bűzlik)
furfang
Menjenek csak Pozsonyba! Ide nem kell kaszinóváros, de tejgyár, cukorgyár, csokigyár, textilművek, mezőgazdaság igen! Fejlett oktatás igen! Nem kamu az, hogy ahol a kaszinók megjelennek ott megjelenik a kábítószer, a prostitúció, és az uzsorás Sok is! cigány maffiák, akik kézben tartják ezeket az ügyeket. Elég ami van! Emelkedjünk fel, de ne minden áron!!! Igenis a pénznek van szaga, nem mindegy, hogy honnan bányászták elő. Elég a züllésből!!!!
zsolti
@furfang: te is leragadtál valahol a múltszázadban. textilgyár meg cukorgyár, az. csak ebben tudsz gondolkozni? előfordulhat, hogy ma már nem mezőgazdasági ország vagyunk, és ehhez nem ártana alkalmazkodni? fel sem merül, hogy esetleg a kaszinó adóiból évente épülhetne egy-egy újabb egyetem vagy kórház... de hát ez a 10 millió szakértő országa, és különben is, "régen minden jobb vót, kapáljuk tovább a földet, mert az őseink is aztat csinálták"
ugyeugye
nem a kaszinóvárossal volt itt a gond, hanem a "hagyományhű kivitelezéssel".
magyarvagyok
Egy biztos a Csányi tudja mibe kell pénzt tenni!Bukni nem fog az biztos.
ariel
A dolgozó magyar nép, döglik éhen, fagy meg a lakásába - már akinek még van- ezek a rohadt arisztokraták pedig dőzsölni és buzulni akarnak a mi hazánkban!!!
Nem kéne felébredni Magyarok! - küldjük vissza őket a jó anyjukba dőzsölni, mulatozni, oda ahonnét jöttek!!!

A magyaroknak munkára és megélhetésre van szükségük, a saját lakásukba és hazájukba akarnak élni. Nem gondolkodunk azon, hogy a holdon vegyünk telket mert az olyan flancos.
Jó nekünk a saját hazánkban normálisan, emberhez méltó körülmények között élnünk CSAK HAGYJANAK BENNÜNKET BÉKÉN!!!!
reallatas
@zsolti: /ma, 14.29/ Az esetleges ügyesen elsíbolt adóiból? Tudom nem akarlak bírálni, de tudod te, hogy mi az a nagy magyar mocsárszéli vidéki nyomor? Ne is tudd meg! Ha mindenki improduktív úgymond munkával keresi a kenyerét, ki állít elő értéket, amit netán el is lehet adni. Magyarul ki dolgozik s miből lesz az eltatarthatósági érték? Nézd nem a kapálásról van szó, hanem a megélhetés alapvető követelményeiről.
reallatas
@ariel: /ma, 14.52/ Illuzionis elgondolkodtató gondolatok ezek, az éhezés, fagyás, mint ahogy már látensen tavaly is, no az jön, illetve itt van. Örülök annak, hogy akinek jól megy azt legalább nem éri utól. De legalább hagyjon békén speciel engemet.Üdv.
reallatas
Egyébként én belátom, hogy a két adekvált multimilliomos Úr, hatalmas erőfeszítésekkel kereste meg a két keze munkájával, ezt a kis aprópénzt. Egészségire! Az meg, hogy én holnap miből veszek kenyeret, no az bagatell! Szemét tehetetlen ócska proli vagyok megérdemlem.
zsolti
@reallatas: nekik azért miért kéne fájjon a fejük, hogy te miből veszel kenyeret? nem szeretetszolgálat...
furfang
@zsolti: feltételezem, hogy te egy " modern" liberális gondolkodású fiatalember vagy, ezért ironizálsz ezzel :""régen minden jobb vót, kapáljuk tovább a földet, mert az őseink is aztat csinálták"
A nyugaton, akiket gondolom igen nagyra tartasz nem ezt mondják, a franciák, dánok, hollandok, svájciak, osztrákok a mezőgazdaságban és a feldolgozó iparban többnyire " aztat" csinálják, amit elődeik korábban. Jóllehet modernebb felszereléssel, de " aztat". Mi meg a nagy moderneskedésben eladtuk a kispárnát is a fejünk alól, aztán azt is nyugatról, vagy a kínaiaktól kell megvenni. Amiben viszont jól állunk az a bank szféra, és a prostitúció. Emlékszem rendszerváltáskor, (de még ma sem kevés) minden második álláshirdetésben " kultúrált, jó mozgású csinos fiatal hölgyeket kerestek hosztesznek, és pipshowkba, és a szórakoztató iparba. Mondtam is, szégyen, magyar anya nem szült annyi lányt, amennyi k..t keresnek. Restellem, de ebben még ma is igen jól teljesítünk. Így nagyon sokáig le fognak nézni bennünket, se pénzünk, se becsületünk. Úgyhogy jó, hogy elhúztak innen Demjánék ezzel a korszakos " beruházással"
picike
Az élethez hozzátartozik az üzlet,nos mi a jó benne? megmondom a befektetések ami jó profitot eredményez ez nem bün ,hanem hozzáállás kérdése.
reallatas
@zsolti: /ma, 15.34/ Természetesen nekik semmi okuk rá aggódni, de tudod a lenyomorodott magyar népet, nem igen érinti jószívvel, pl-ul a te szolidaritástól duzzadó véleményed sem. Tehát én vagyok én a kocsma közepén, aztán a többi le van... Nem mindenkinek jött jól a rendszerváltás, mondtam már én örülök, hogy neked bejött. Vigyázz mert az enberi degradálás, közöny képes rá, hogy időnként bumeráng módjára viselkedik, s az esetben te is ezt kapnád vissza. Nem gondolom, hogy remekül mulatnál rajta. Tudod az élet néha mint a hajóhinta egyszer fenn, s egyszer lenn.
orogordog
@zsolti: Nekünk sem fáj ha tervük nem jön össze, nem ijedünk meg, ha haza mennek a multik az épületeket, úgy sem viszik magukkal. Remélem érted mit akarok ebből ki hozni.
orogordog
Demján és Csányi igazi, becsületes Magyar emberek!?!?!?!?
lbs
@ugyeugye: Szerintem Sukoró esetében mindennel baj volt és még van.
Ott kezdődik, hogy eleve azt kell megvizsgálni Blume milyen alapon tudott itt egyáltalán földterületet vásárolni? (Ha ugyan egyáltalán vásárolta...)
Az hogy a libatolvajjal, Oszkóval, Gyurcsánnyal miként került kapcsolatba teljesen mellékes ezek egy végből valók...
Kérdés az kik voltak a segítőik?
Maga a Kaszinó - Magyarországra - nem kell. A bűn melegágya mindenütt a világon - ugyan miért lenne ez másképp ebben az esetben?

Csak nyugodtan kezdjenek építkezni Pozsony környékén! Majd rájuk unnak!
Ide jól működő üzemek, rendben tartott mezőgazdaság, jó oktatásügy, megfelelő orvosi ellátás, jó közlekedés kell, nem pedig nemzetközi pénzmosoda!
zsolti
@reallatas: aki szegény, tehetetlen, beletörődő, azt automatikusan sajnálni kell - még ha önhibájából ilyen, akkor is -, aki valamire vitte, azt meg kell köpködni. értem a logikád. (vonatkoztassunk el ettől a két névtől, de tényleg: mutass már egy sikeres, jómódú embert, akire felnézel és azt mondod, hogy ettől valamit el kellene lesni. nem fogsz ilyet mutatni, mert a magyar ember beledöglene, ha egy nála jobbnak el kellene ismernie az eredményeit. akinek kicsivel több van, az lop, csal, hazudik. itt tartunk, posvány. na mindegy, messzire vezet, már nem is ehhez a témához tartozik.)
orogordog
@zsolti: Nem nekem szolt a kérdésed. De a zenészeken, színészeken kívül te sem tudnál becsületes gazdag embert mutatni. Nem 4 millióval gazdálkodó, Józsi bácsira ,gondolok. Bank ,tőzsde, politika ezek szerinted "A" vállalkozások?
bigyibogyo
@orogordog: zeneszek, szineszek?:) ok csak jarulekot felejtenek el fizetni.
furfang
Én pl. tudok nagyon gazdag magyar embert, akire felnézek Rubik Ernő, Béres József, és bár még nem nagyon gazdag, de nyilván az lesz, aki nemrégiben a napkollektoros tetőcserepet feltalálta, és nagyon sok ilyen lehet. Ezekre irígység nélkül büszkén nézek fel. Semmi síbolás, tehetség, szorgalom, kitartás. Ez van mögötte.
szaboria
Nem meg lepő Csányi a napokban elég sok részvényétől megvált tehát Ök is visszik ki a pénzt Demjánnal együtt az orzágból. Máshol lehet kaszinót épiteni de itt nem. Mikor már magyarország nem lesz mezőgazdasági ország akkor miért nem probálunk a turizmusra épiteni.

@furfang: Ne tévezd össze id Béres tényle az embereken akart segiteni , de amióta meghalt a gyermekeit csak a pénz érdekli. Minden termékük ára a többi úgyan olyan összetet anyagból előállitott termék 2 szeresébe kerül.

@lbs: Jobban kell tájékozodni de a feltöltött képedszámomra sokkal beszédesebb ha márképeket töltötök fel miért nem vállaljátok az arcotokat.Ha nekem megjavitják a gépemet én merem majd vállalni.
orogordog
Magyarország agrár ország, ezen kár vitatkozni. Attól, hogy az unió velünk vettet meg, minden másod osztályú élelmiszert. Nem a "kaszinó" lesz a megoldás a Magyar ember számára.

@szaboria: Nem lesz mezőgazdaság, akkora semmiből lesz a valami.
Balaton sem látogatja a külföldi. Két Német ország egyesült, eltűntek a német turisták.
Akkor ki kaszinózna itt Magyarországon?
orogordog
@bigyibogyo: És az kinek hiányzik, mert nekem nem. De a fizetésem feltudnám venni k.p.-ban akkor a baknak sem menne olyan jól. Elesne a számlavezetési díjtól, meg a nagy jutaléktól. Ez olyan kötelező, mint az autódra, gépjárműadó és a semmit nem nyújtó kötelező biztosítás. Egy szóval politikával szabályozott pénz szerzés.
furfang
@szaboria: én Zsolti megjegyzésére: "aki valamire vitte, azt meg kell köpködni. értem a logikád. (vonatkoztassunk el ettől a két névtől, de tényleg: mutass már egy sikeres, jómódú embert, akire felnézel és azt mondod, hogy ettől valamit el kellene lesni. nem fogsz ilyet mutatni, mert a magyar ember beledöglene, ha egy nála jobbnak el kellene ismernie az eredményeit. akinek kicsivel több van, az lop, csal, hazudik. itt tartunk, posvány." írtam, egy-két magyar embert, akire ( mellesleg az összes többire sem) nem irigykedem. Nekem a produktum a lényeg. No nem a mások átvágásából származó, hanem a teljesítményből, értelemből fakadó produktum. A Béresék árképzése az ő dolguk.
Mint ahogy az is, hogy ki teszi fel az avatar képét és ki nem. A mondanivaló itt a lényeg azt hiszem.
marlin
@furfang: A zOrbán az elég gazdag?? Miből??
furfang
@marlin: nem olyan gazdag. Egy jól prosperáló közepes vállalkozónak is van ennyije. Bajnai Gyurcsány, Demszky, Oszkó, Simor,Kóka,stb soxorosan gazdagabbak. És a közvagyonból lettek azok.
reallatas
@zsolti: /tegnap, 22.30/ Nézze nem kívánok belemenni a további okfejtésekben, az alapvető probléma a hihetetlen kontrasztok kialakulása. Egyébként a szemlélet, s a morál no itt van némi gond. Tegye meg, hogy olvassa el itt: valodi.blog.hu "Naturan az igazság mentén" címe: "Másképpen szocializált.." a történet kisebb szinezéssel de valódi. Köszönöm. Ui: sok mindenre asszociál a jövő prspektívikus moralitását tükrözve.
eberti
Lehet a kaszinóval egyetérteni vagy nem,de ha igaz,hogy 30.000 munkahely lesz Szlovákiában akkor azon kellene elgondolkozni,hogy miért nem nálunk építik???

reallatas
@eberti: /ma, 11.45/ Mert nálunk csak tudod kik építhetnek, no azért nem!
orogordog
30 000-be beleszámolták az egy napot dolgozó fekete munkást is. 8000m2-tert 60 ember működtet, akkor mekkora lesz ez a kaszinó. Egy átlag falú lakosága 6000. fő.
Állandó munkahely teremtés terén max. 600. fő. Úgy, hogy nem kel megijedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.