Megkezdődött az a per, amelyet egy budapesti ügyvéd indított a legnagyobb fizetőparkolás-üzemeltető cég, a Centrum ellen. Ha nyer, a Centrum nem szedhet pénzt, és megmenekül az a 15 ezer autós, aki ellen eddig perben követelték a be nem fizetett pótdíjat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
A fentieket nem vitatva azért ennek van egy morális oldala is. Azért aki parkol, annak fizetni kell. A becsületesebbjei fizettek is. Most azok ússzák meg, akiknek egyébként eszük ágában sem volt fizetni.
ugyeugye
@vukkocska: ebben igazad van. no de hová vándoroltak a súlyos százmilliók??? ha igaz, h pártkasszákba /ugyan, csak fantáziálok/, akkor az rendben van, h az autóssal fizettetik a pártok kiadásait?
messzelato
@vukkocska: Az önök pénzén épült önökért.A fentarási költség többszörösét szedik be.Senki nem háborogna az 50 forintos óradíjért!De ami most van az szabadrablás államilag támogatottan.Lehetne ezt ésszel is csinálni és ne profit orientáltan.
vukkocska
@ugyeugye: úgy is kezdtem, hogy nem vitatom az előttem leírtakat. Hogy hová vándorolt a pénz, arról fogalmam sincs. Ha pártkasszákhoz ment volna, az már rég kiderült volna.

@messzelato: A fenntartási költség azért elég magas, hiszen a parkolóőröket is fizetni kell, meg sok az adminisztráció az egésszel. Meg azokkal a kis mobil szerkezetekkel, amivel dolgoznak a parkolóőrök az sem két fillér. Nekem fogalmam sincs, hogy hányszorosát fizetjük a tényleges parkolási díjnak, én a saját bőrömön tapasztalom, hogy sok, különösen akkor, ha az ember nem csak hobbiból és kényelemből furikázik.
szaboria
@vukkocska: A tegnapi hozzászolásod végén van csak egy kis bibi azoktól akiktöl visszamenőleg akarnak behajtani mert nem fizettek nagyon sok volt a parkolő örök általfelirt rendszám alapján de kiderül amit beirtak, hogy milyen szinű a kocsi már az nem stimmelt, mert kamuztak
ugyeugye
@vukkocska: tudod, nem zörög...
iszonyat drága a parkolás. Sokfelé jártunkban megnéztük, máshol fél napot parkolhatsz 500 forintra átszámítva...
én azt mondom, rendet kell végre tenni. nincs kivétel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.