A tettlegesség hátterében egy, a gárdistákról szóló megjegyzés állhat.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
Mit tetszettek várni egy . . . . . bunkótól??
(Ha leírom jelzős szerkezettel, kitiltanak!)
És sajnos egyre több , . . .. . gárdistának "előbújik" az eredeti mentalitása!!
szaboria
@marlin: Párnapja leirtam rám is kezet akart emelni gárdar uhában lévő fiú de a velelevő lány gátolta meg ,csak azt kértem rakja vissza a leszórt újságot.
Wik
Van aki ezt elhiszi ? Ha megtörtént volna ( mondom HA !! ) akkor nem vacilálna hogy feljelentsem, ne jelentsem ? hanem erről harsogna a TV a rádión, még a vízcsapból is ez folyna !!!!!
Nemezis
@szaboria: És ezt neked természetesen el is hisszük. de ha én azt irom, hogy kezet emelt rám egy cigány, akkor te azonnal óbégadsz, hogy ne cigányozzak. Szerinted egy nap hány emberre emel kezet gárdista, és hányra cigány? Na ezen gondolkozz el. Amugy gondolom te sem a cigánysoron laksz, hogy ennyire a szived csücskei.
grti7336
Egyszer csak úgy nagy véletlenségből hallgattam a Pörzse Elvtárs betelefonálós műsorát az "ECHO"-n. Hát mit mondjak ? A műsorvezető minősítette a műsort és
nem éppen a jó irányban.....( A Hir Tv. ehhez képest glasszékesztyűs hölgyek-urak
gyülekezete.....)
barew7
"Inzultálta, majd kétszer is megütötte Szigetmonostor alpolgármesterét pénteken este egy helyi étteremben Pörzse Sándor, az Echo tv munkatársa - értesült az MTI Tóth Imrétől, az MSZP XV. kerületi szervezetének elnökétől, aki szemtanúja volt az esetnek, egy asztaltársaságban ült az alpolgármesterrel."
1. Kitől értesült az MTI: Tóth Imrétől az MSZP XV. ker. elnökétől...
2. Ki nem tudja, hogy akar e feljelentést tenni? Az alpolgármester, a SÉRTETT! Ha az ügy igaz, akkor miért nem akar feljelentést tenni???
3. Megerősítette illetékes bármilyen hiteles forrás a hírt?
4.Irhat egy még egy magát meg nem nevező újságíró is cikket bármiről is, ami egyetlen személy állítása? Egy korrekt médiában NEM!

Szerény véleményem , hogy feltünően szaporodnak a Jobbikot célzó rágalmazásízű, provokációra erősen emlékeztető esetek. Ez természetesen nem meglepő egyes pártállást képviselők részéről, de annyira elkopott és tettenérhető eszköztáruknak ezen jeles eleme, hogy alkalmazásával pont az ellenkező hatást érik el.

szaboria
@Nemezis: 1960-tól1976-ig A BP.VIII.Bokay u.laktam 56 lakásos ház nagyon sok cigány lakta már a hetvenes években soha nem volt problémám velük mert, nem adtam okotrá.Kérdésedre azért nem tudok válaszolni mert,ahol most lakom vidéken itt is vannak cigányok ha találkozok velük tiszteségesen köszönnek én vissza köszönők.Csak tudod az a baj , hogy nagyon elfajult ez a cigányozás ,és így ök is vissza vágnak.
bigyibogyo
@szaboria: nekem is ez a tapasztalatom. cigany meg sosem, de gardsitanak tuno mar tamadott meg... a fene nagy ciganyozas kozbe na sajat hazuk tajan kellene szetnezni eloszor...

@barew7: jogosak a kerdesek. mi a francert kell MTI -hez rohanni. tegye meg a feljelentest es kesz. nem kell sem a hiszti sem a feszultseg. mediat biralo resz is teljesen jo, csak a kurucinfonal se felejtsd el mikor olvasod
marlin

- Gondolom, azért Tóth-tól hallota az MTI a történetet, mert Tóth a helyszinen volt éslátta a Pörzse garázda cselekményét, a Szíjjártó meg éppen a családi mutyival volt elfoglalva!! (és nem tartott sajtótájékoztatót!! :))
- Az MTI kérésére Nádas Zsolt alpolgármester megerősítette a hírt!!
Ebből számomra egyértelmű, hogy egy a választók bizalmát élvező alpolgármesternek a szavahihetősége többszörösen "übereli" egy szédült, Istentől elrugaszkodott, szenzációhajhász, "kiküldött" és garázda Tv-munkatárs sületlenségét a Kapcsolatairól!!
Az is pozitív, hogy a Nádas nem az a "jobbik-fajta" aki valós sérelmeivel azonnal a hatósághoz futkos!! :)))
(Éppen elég a rendőrök dolga azokkal a - tornából felmentett - gárdistákkal, akik egy kerítésen átmászva "fennakadnak", majd a szakadt gatyájukban feljelentést tesznek "cigány tettes" ellen "késelésért"!! Amikor a rendőrség kideríti az igazságot akkor a Magyar Gárda -bocsánatkérés nélkül - elhatárolódik a gyáva, aljas és egyéb jellemző tüneteket mutató tagjaitól!!)

Nem kell a Jobbikot, meg a Gárdáját senkinek lejáratni, arr ott vannak a tagok, meg a jobbikfajták!!
barew7
@bigyibogyo: Meg is tenném számos számomra hamis és gusztustalan cikkével kapcsolatban, de még az elérhetősége sincs feltüntetve a honlapján.
barew7
@marlin: A Gárda tevékenységét nem ismerem, csak az egymásnak ellentétes médiaáriákból informálódom. Meg kéne talán kérdezni a szabolcsi vagy a borsodi térség faluinak lakóit, hogy Ők hogy látják, mégiscsak többet találkoznak velük mint mi városlakók.
marlin
@barew7: Én ebben a cikkben arról olvastam, hogy Pörzse az "Echó-s Tv személyiség Szigetmonostoron, "magánterületen" egy nyilvános helyen garázdálkodva megbotránkoztatott embereket avval a nemtelen cselekedettel, hogy megütött egy más véleményen lévö embert!
Mindíg azt hallom, hogy a rendőrök ütik-verik a törvényekre magasról "tevő" szegény szélsőséges tüntetőket!
Ismereteim szerint az emberre jellemzö, hogy képes a tagolt beszédre!!
Akkor most ez a Pörzse azért ütötte meg a vita partnerét, mert rendőr Vagy annak valamilyen "képződménye", vagy mert képtelen a tagolt beszédre??
Na ezt kellene a cikk kapcsán eldönteni!!

Borsodban, meg Hevesben pedig a Rendőrség a hatályos jogszabályok alapján járjon el a bűnözőkkel szemben!! De járjon el Szigetmonostori garázdával szemben is!!
szala
@szaboria: "nagyon elfajult ez a cigányozás ,és így ök is vissza vágnak." Pont fordítva! A dolgozó, értelmes magyar emberek többségének lett elege abból, hogy a cigányok nagy része rajtuk élősködik, a jogaikkal piszkosul tisztában vannak, de a kötelesség szó hiányzik a szótárukból! Kirabolják, félelemben tartják azokat akik etetik őket, és a magyar jog, magyar rendőrség nem lép fel kellő határozottsággal! Ezek a dolgok hívták életre a gárdát, ami szerintem szükséges rossz! Ha az állam fele annyira törődne a többségi társad. tagjaival mint a cigányokkal akkor automatikusan megszűnne!
kiscserkész
@szaboria: Ha majd én is hazudok te is hidd el! Szerintem egy lopót ruhába levő cigány volt az. Vésd a kis eszedbe: Gárdista olyat nem tesz, amit állítasz! Ne is erőlködj azon, hogy higgyenek neked.

kiscserkész
Sajnos bukási fájdalmukba mindent kitalálnak az MSZP csótányok. Kár hogy tényleg nem pofozta le ezt a ganyét Pörzse.
bigyibogyo
@benhur: ember tobben mondjuk,h a ciganyok bekesen tovabb setalnak, gardista megtamad. mi kell meg neked ennel tobb?
echte feher vagyok , tar kopaszon, es megis. furcsa, nem?
szöszmösz
@benhur: Te olyan durva és buta vagy, hogy félek Tőled.
marlin
Tényleg ott van az eb elhantolva, ahol a zsidó zsidózik!! :))
Dr.luigilongo60
Tudnék mesélni hős gárdisták tetteikről.Inkább nem tenném, mert szerintem ugyan olyan aluliskolázott barmok mint a cigányok legalja.
51kacsa
@benhur: Csak egy kérdés: ha a gárdista pofozkodik, neki lehet?

Nagyon elhúzol egy oldalra, nem gondolod?
g1983
@luigilongo60: Neked biztos jobb ha a jelenlevő politikai elitnek hizelegsz. Mesélj csak nyugodtan a tapasztalataidról. De te sem lehetsz külön az olyan romáktól akik pénzért bántják magukat.
Kakastoll
"A történtekről elmondta: az asztaltársaságukban ülő egyik hölgy arról számolt be, hogy szem- és fültanúja volt, amint egy, az étterem felé tartó járművön utazó gárdista a megjelenésével, viselkedésével, szavaival megfélemlítette a környezetében lévő embereket."

Valami olyat mondhatott mint amit a cigányok, hogy megöl mindenkit aki nem gárdista ?
Mert amikor ilyen kijelentéseket tesznek a surmók, akkor senki sem írja, mondja, hogy megfélemlítve érezné magát.
ember
Karinthy Frigyes bölcs szavai: "Minden másképp van."
marlin
A garázdaság, az garázdaság, és a demokráciában hivatalból üldözendő!!
A többi a hatóság dolga!!
ember
@marlin: Persze. Csak többféle mérce van. A lopás is lopás, mégis másképp-másképp álnak hozzá. A háborús bűn is háborús bűn, mégis sokan hősök lesznek tőle. A népirtások közül is vannak elfeledettek, fátyol borították, vannak élve tartottak. Ugyanígy van a hazugsággal is... Mindig a győztesnek van igaza. Pl. a történelemben a forradalmárok, partizánok hatalomra kerülésükig szemét anarchista bandák, lázadó csőcselék- utána hősök...
szaboria
@benhur: Te nagyon okos a lány aki vele volt ismert engem azért nem ütött meg, mert a lány modta ha szólok a nagyanyjának akkor nem lesz hol lakniuk. Nem tudtam ,hogy a fehérbőrűek is cigányok lettek.De akkor ez új perspektiva.
Dr.luigilongo60
g1983 !

Nem hízelgek én senkinek,csak dolgozok , adót fizetek, nem burogatok kukákat nem gyújtok fel semmit, nem támadok rendőrökre stb.
A fentiekkel azt hiszem többet teszek a hazámért mint te a nagy okos gondolataiddal és úszításoddal.
ember
@luigilongo60: mindannyian jobbágysorba kerülünk lassan.
Dr.luigilongo60
sisak !

Már hányingerem van ettől a sok sírógéptől.Ebben az országban aki minden nap libamájat eszik az is halálra sírja magát, hogy éppen az éhenhalás szélére sodródott.
Úndorító!
gondolkodo
@Nemezis: Igenis, minősíthetem, hogy Pörzse még a cigány-mentalitást is csak alulról közelíti meg, mert a gárdisták az igazság, a tisztesség bajnokaiként tetszelegnek, amit egyetlen cigány sem állít magáról! Pörzse nem egyszer magyarázza műsorában, hogy egy közszereplőnek többet el kell tudni viselnie! - igaz, ezt csak akkor, ha ő szid valakit! Ő is közszereplő, még akkor is, ha nem egészen tisztességes TV műsorvezetője!

A volt munkásőrökbe több tisztesség szorult, mint a gárdába, ugyanis mióta feloszlatva lettek, nem vonulgatnak egyenruhájukban!
ember
@luigilongo60: Nem lehet mindenki szociálisan érzékeny. Aki undorodik a szegényebb emberektől, az ne nevezze magát baloldalinak- se semmilyennek. Aki tagadja, hogy van szegénység Magyarországon is (ha ő nem is ilyen közegben mozog, sőt kerüli), az nincs is képben.
Kakastoll
@gondolkodo: A gárdista felfogás jó, csak a kivitelezés kérdőjelezhető meg.
szaboria
Kérdezem küzületek hányan kérdezik meg a szegénysorban élőket, hogy anyira tudjtok a sorsukat, azok nem tudnak internetezni, mert nem telik nekik rá.

@luigilongo60: Pontosan erre gondolok , mert az elötünk irók semmit sem tesznek azért, hogy ne igy legyen.
marlin
@Kakastoll: Mond már milyen felfogása lehet egy ilyen "Pörzsének"??

@sisak: A bűnöző akkor is bűnöző, ha magyar és akkor is, ha cigány, vagy más nemzetiségű!!
Ha pedig több, (esetenként sok) bűnelkövető egy mozgalomhoz(!) tartozik, akkor egy idő után a bűnözőkre asszociálva fognak általánosítani, ugyanúgy ahogy , ahogy az általad említett nemzetiséghez tartozók bűnelkövetők esetében un."cigánybűnözésrről" beszélhetünk!!
kiscserkész
@g1983:ma, 10:54

Őt is meg egy pár író társát is gumikalapáccsal érlelték az anyjuk a hasukba. Ezekre mondják, hogy ütődöttek. Putri soron ahol még a fogalmat sem ismerik „gárda” tevékenységükkel meg egyáltalán nincsenek tisztába divat parancsra hivatkozni a gárda rosszallására. Baj csak az, hogy ezek gyógyítatlanok, mert egyrészt születési rendellenességgel jöttek a világra, másrészt meg azért kapják a pénzt, hogy azzal gátolják a gondolkodásukat.
Éljen a Gárda! Ezektől szebb jövőt!

ophisz
Csúnya lejárató kampány , de ez most a jobb oldalról , közben a MSZP-t vádolva! Nem szeretem amikor gyereknek , butának néznek ! Félelem mind 2 oldalról:D idáig érzik Közös ellenség mind 2 félnek így közös érdek a nagy mutyi , bocs Választások kezdetén kampányolni ellene . Lendvai Ildikó EP választások utáni közös összefogást sürgetve
kiscserkész
@szaboria: Ezt kérdést inkább a kormányzó barátaidnak tedd fel, akik 10 milliókat osztogatnak ki végkielégítésként magukba. Tisztába vagy te egyáltalán a baloldaliság fogalmával? Egyáltalán nem. Mert ha igen akkor nem írogatnál a nevükbe.

Több tisztesség és emberség van egyedül Pörzsébe mint az összes Balliberális oldalba együttesen. Nyakát kellett kitekerni az ilyen provokátornak.
gcsabi
A Pörzse verziója azért eltér egy kicsit.
Amúgy miattam verhetik is egymást, ha nincs jobb dolguk!
Már anno Idi Amin is kihívta Hailé Szelassziét egy boxmérkőzésre egy politikai vita leldöntésére! Lassan már úgy is Uganda lessz a pol. kultúrában irányadó mérce :)
Wik
az a csoda hogy eddig még nem találták meg, nem kezdték ki a Pörzsét,
Nem vagyunk egyformák, van akinek a Pörzse és van akinek az "RTL értelmiség" jön be ! ( A Mónika vendégek,a Győzikék és tsaik )
Jobb ha mindenki marad a "saját köreinél"
szaboria
@benhur: Te anyira lovalod magad , hogy már olvasni is elfelejtettél mert, már irtam nem vagyok MSZP-s,de véleényem lehet a gárdáról.
kiscserkész
@szaboria: MSZP, vagy SZDSZ egy kutya mind kettő. Én nem lennék ennyire büszke, és nem is fognák olyanok mellett, aki ide jutatták a hazámat. Változtak az idők már nem az internacionálé a divat, hanem a gárdainduló. Én nem a múltat síratom, hanem a jövőbe nézek. Mi előre gurítjuk a kereket nem vissza. Az elmúlt húsz ével, csak azok értenek egyet, akik élvezője voltak, vagy még ma is azok. Új szelek fújnak ezt tudomásul kel vennetek és az orcátokat már ere kel fordítanotok. Ha csak nem akartok ti is úgy fény nélkül meg aszalódni, mint Lendvai Ildikó és agysorvadásba elhunyni.

Véleménye mindenkinek lehet, sőt kel is hogy legyen. De a balliberalizmusról is. Ne csak a jobb oldalról.
kiscserkész
Ezt az egészet csak hergelésnek tették ide, mint sok mást. Ha ez tényleg olyan nagy ügy lett volna a balliberális média műsort megszakítva félóránként adott volna számot róla. Csupán szak kötélhúzásnak rakták be ide. Egyetlen hírforrás nem foglalkozott vele.
Kakastoll
@marlin: Nem a Pörzséről beszéltem....
bigyibogyo
@benhur: bezselgettem ma egy regi baratommal. panaszkodott. azt mondta,h az o egyseguk azert hoztak letre,h kiemelten veszelyes bunozokkel foglalkozzanak. ehhez kepest a munkaidejuk 70%-ban a gardaval es a ciganyokkal kuzdenek. annyi a kulonbseg a gardistak es a ciganyok kozt,h a ciganyoknak nincsennek arra specializalt ugyvedeik,h a redndorseget pereljek. a gardsitaknak meg vannak. jelenlege mind a 2 oldal az usa peldat koveti, perel ha kell ha nem. lehet az egesz egy bazi nagy atveres es par ugyvedakar igy meggazdagodni?
minden esetre igert videot,h a gardistak futnak a ciganyok elol. majd jol belinkelem.
gondolkodo
@benhur: "Én nem a múltat síratom, hanem a jövőbe nézek. Mi előre gurítjuk a kereket nem vissza."- remélem, ezért voltál ott a Horthy-felvonuláson!
ütyek
Mindenki képzelje el, hogy mi történt!? A jó isten lepaktált az ördöggel, megállapodott vele, hogy nagyon sok embernek pokolban a helye. Ezt az öreg isten támogatja. Úgy hogy minden gazember mehet a pokolba. Főleg az ilyen mocskos rabló kommunista társaság. Nekünk ezt a magyarok istene engedélyezte. Sőt! Megköveteli. Remélem mindenki érti.
ütyek
Na még a cigányokról 1-2 gondolat: ők saját magukat nem cigányoknak tartják!!! Hanem újmagyaroknak. A régi magyar az igazi magyar, aki dolgozik, keservesen próbálja eltartani családját, azt a kevés pénzt, amit kap a munkájáért, ezer adóval terhelik. Kevesebb pénze marad, mit annak az "új magyarnak", aki csak a segélyért, meg a családipótlékokért elsétál. Ráadásul 20-25 ezer Ft értékben lophat is - hivatalosan, mert ugye az nem számít lopásnak, meg bűnözésnek. Viszont az Unioban tisztelettel jelentik, hogy a bűnözés x%-al csökkent. Van pofájuk mindenféle következmény nélkül utcán ordibálva szidni a magyart (b... a szájukat) keveset dolgoztak a magyarok, kevés a segély. Én nem tűröm sem cigánynak, sem senkiházi elvetemült magyarnak, sem románnak, sem a szlováknak, se a szerbnek, se zsidónak, meg egyátalán senkinek, hogy sértegessék az igaz magyart.
orogordog
Na szép jó estét! Egy más helyet a szegénységgel kellene küzdeni, összefogni.
De mi lesz ebből.
Úgy kezdődőt az ügy hogy az egyik "szarozott" a másik ütőt.
Mszp-és nem "szarozhat" Pörzse meg nem adhat tockost.
Nagyon elszabadult az indulat. Polgár háború kinek jó?
szaboria
@gondolkodo: De hogy volt végig irogatott más témákban ez az ember csak puffugni tud.
messzelato
Nem látjátok hogy kamu!Még a szavak is jellemzőek a mondatokban.Id.: az étterem felé tartó járművön utazó gárdista a megjelenésével, viselkedésével, szavaival megfélemlítette a környezetében lévő embereket.

Óóó igen ha valaki a jelenlétével félelmet kelt akkor az biztos, hogy brazil.
Szép színes a történet de túlságosan magávalragadta a képzelet az írót.
Id.:még nem döntötte el hogy tesz e feljelentést.
Ha valóban megtörtént volna az eset már rég megtette volna a feljelentést.
Verés?Két pofon?Mit szólt volna ha cigányokkal találkozik és vesén szúrják ahogy ez lennni szokott?
Csubaka
@marlin: A Heti Választ megkereste Csáki Ferenc, szigetmonostori önkormányzati képviselő, aki közvetlen közelről volt szem- és fültanúja az eseményeknek.

„Családi körben vacsoráztunk egy asztalnyira a történtektől, így láttunk, hallottunk mindent. Az alpolgármester nyolcfős társasággal múlatta az étteremben az időt. Az első fél órában be-beszólogattak Pörzse Sándornak, majd a vitát megelőzően már hangosan szidalmazták a gárdát. Ekkor ugrott föl az asztaltól Pörzse Sándor és Nádas Zsolt is" - idézte föl lapunknak Csáki Ferenc.

Az önkormányzati képviselő elmondta, hogy elsőre még sikerült szétválasztani a feleket, mindketten visszatértek a helyükre, ám ekkor bukott polgármesternek nevezték Pörzsét, s ez volt az utolsó csepp a pohárban.

„Ismét összevitatkoztak, aztán elcsattant egy pofon" - emlékezett Csáki Ferenc, hozzátéve: nem volt ütlegelés, véresre verés meg pláne, ez amolyan atyai nyakleves volt inkább.

A szigetmonostori képviselő egyébként azért tartotta fontosnak, hogy megszólaljon, mert mint mondja: a szerencsétlen affér után tudatni kell az országgal, hogy a helyiek nem mind ilyenek.

„Szigetmonostor nyugodt kis zsáktelepülés, amelynek egyik legfőbb értéke a vendégszeretet. Az önkormányzat azon dolgozik, hogy minél több látogatót csábítson a településre: nálunk nem szokás úgy fogadni a vendégeket, mint ahogyan azt az alpolgármester és társasága tette" - fejtette ki Csáki Ferenc, aki nagyon sajnálja, hogy így kellett bekerülniük a hírekbe.
bigyibogyo
@Csubaka: es beszolasra verekedes a megoldas? szoljon vissza. ha meg buta hozza kussolva huzzon el. vagy szeritned az lenne a megoldas,h benhurt meg klicskot ossze-vissza verjem csak mert be-be szologatnak?:)
szaboria
@Csubaka: A HetiVálasz miért mást kérdezget miért nem a szenvedő alanyokat?
Csubaka
@szaboria: Meglehetősen relatív meghatározás. Ha a beszólástól kezdve nézzük akkor Pörzse volt a szenvedő alany.Ha a pofán vágástól akkor az alpolgármester.
Szerintem pedig mi mindannyian, hogy az ilyesmiket el kell türnünk!!!
Wik
Mi ebből a tanulság ? Ha nagyon sokáig harcolsz a fülesért, előbb utóbb megkapod !!!

Csubaka
@bigyibogyo: Igen!!!
A világon, minden demokráciában elismerik az emberi méltósághoz való jogot. Ebbe az is bele értendő, hogy nagy nyilvánosság előtt senki sem sérthet meg másokat büntetlenül. Az alpolgármester egészen biztos tudatában volt, hogy ha nyilvános helyen többek hallatára valakit megsért annak következményei lehetnek. Megtette, tehát vállalta azt. A gárdista műsorvezetőnek pedig szintén joga volt dönteni, hogy az őt ért sérelemért mi módon vesz elégtételt. Ő meg annak volt tudatában, hogy az önbíráskodás szintén törvénytelen, ezt meg ő vállalta be. Hogy ez az alpolgármester úrnak votl fájdalmasabb, sajnálatos módon szintén az ő felelőssége.
Egyébként meg teljesen magamba rogytam a főnök asszony Ildikó véresre vert MSZP-s képviselőjének víziójától. Amikor Szász Károlyt eszméletlenre verték, vajon miért nem volt ennyire felháborodva.
bigyibogyo
@Csubaka: jolvam aztan majd a serett megy es lelovi, amirt a torzshelyen lealaztak.
reszemrol maradok annal,h akkor van bunyo ha megtamadnak. azert meg biztos nemfogok senkit megutni mert nagy a szaja.
Dr.luigilongo60
Milyen szép világban fogunk élni hamarosan.Ököljog= demokrácia
Köszönöm jobboldal, megcsináltátok.
Csubaka
@luigilongo60: Demokrácia = Emberi méltóság

Ha valaki az egyiket nem tartja be vajon milyen jogon hivatkozik a másikra?
Dr.luigilongo60
Csubaka!
Demokrácia = Emberi méltóság
Például ezt sértette meg a melegfelvonuláson a csőcselék.Én sem értek egyet vele, ezért nem is mentem oda.Akinek nem tetszik nem muszály odamenni.A gárdaavatásra sem mentem oda köpködni, pedig nagyon nem tetszett.
Szerintem ez a demokrácia, hogy elfogadjuk a másik embert.
Borsi
Semmi probléma. Győzzön az ököljog! Nem? De? Nemde! Ez a "radikális" jobb oldal. Bár én fasisztoidnak tartom!
Kakastoll
@Csubaka: "Demokrácia = Emberi méltóság"
Ha lehetne kérnék erre egy példát.
gcsabi
A hangos, mindenki számára világos célzatú "megjegyzés" téte és a tetleges "elégtétel"-vevés egyaránt primitív és bunkó viselkedés, aminek csupán a formájában nem a bunkóság mértékében van különbség.
Néhány ember ewlég diferenciáltan tud állni a provokáláshoz! Amikor a gárda rűnik provokatívnak, akkor a gárda a bűnös, amikor egy gárdatagot ér provokáció akkor meg a gárda a bűnös.....
bigyibogyo
@gcsabi: nana. nem a ripszt a gond, a mertek elvetese jelent problemat.
sehogysem egy katagoria a szavakkal bosszantas es a pofozkodas. es francot erdekli gardista vagy nem jelen szituacioban. ha az elallo fulei miatt csufoltak volna akkor sem lenne ildomos fizikai eroszakig sulyednie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.