Valaki kimondja az igazságot kis hazánkban még akkor is ha ezért meghurcolják azok, akiknek ez nem tetszik!

Feltöltő: messzelato
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Most már értem miért farolt ki a Zsindesz mögüle. Nagyon sérti a felfogása az érdekeit. De egy ilyen embernek a nemzeti oldalon a helye a Jobbik ba.
kiscserkész
Nem csak Hiller kötőt-egyűt működési szerződést a zsidókkal, hanem Semjén Zsolt is. Úgy hogy ez az ember nem csak azért monda el ezeket, mert éppen volt 8 perc szabad ideje.
messzelato
@benhur: Szerintem valahogy szabadulna a bűnös fidesztől de nem könnyű.Ezek után úgy rugják ki és ha jól keveri a kártyákat lehet még Jobbikos polgármester is.Bevallom az idő előrehaladtával és is bölcsebb lettem és látok dolgokat amik eddig homályban voltak.A kérdés valóban komolyan gondolja amit mond vagy csak köpönyeget forgat.(viszont ha köpönyeges akkor elég nagy hülyeség magára haragítani egy csomó cionistát.)
bigyibogyo
@gcsabi: en csak azt tudom,h Eger kozepuleteinek nagyobb resze kereszteny kezben van. jol meg is lepdotem rajta,h toluk berli a varosi es megyei onkormanyzat az epuleteket
kiscserkész
@messzelato: Szerintem nem köpönyegforgatás, hanem valóság. Mióta mert ugyan arról a cigánydámáról beszélni, amiről Veresné már egy évvel korábban, az óta Zsindesz kivonult mögüle, mert ha nem teszi, cigányszavazatokat veszít. Sőt kapót, egy ajánlatot, ha nem indul az országgyűlési választásokon, akkor esetleg a Zsindesz támogatással helyhatóságin indulhat. De ő jobbnak látja, ha már most beszél a nemzeti érzelmeiről és annak a pártnak a támogatásával induljon, aki legközelebb van ehhez, és nem tabuként kezelik az eseményeket. Az meg a jobbik. Belátásom szerint ilyen igazakat kimondó emberekre van szüksége ennek a hazának nem olyanra, mint a törpenapóleon, aki HÁROM SZINŰ köpönyegbe jár. Én szívesen látom a jobbik közt az ilyen embereket. Amit elmondót az szóról szóra igaz csak ma még sokan kételkednek benne. Holnap meg már késő elhinni.

@bigyibogyo: És mit gondolsz az a Semjén Zsolt, aki együtt födött Horn Gáborral a liberális medencébe miért hozott létre oktatási föderációt a zsidó hitközséggel?
bigyibogyo
@benhur: nemtudom kereszteny iskolak miert vannak? vagy szlovak, vagy svab...
szoktal te gondolkozni? vagy csak papagajkent modod vissza fuhrered szavait?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.