Hat évi kényszermunkára ítélte "ellenséges cselekményekért" Matthew Todd Miller amerikai állampolgárt vasárnap egy észak-koreai bíróság - jelentette a KCNA, az ország hivatalos hírügynöksége.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szandokan
Még mindig azt mondjátok, hogy nálunk diktatúra van?
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Igen, ugyanis a minősítés pusztán szemantika.

Egyébként nálunk is elkelne néhány kényszermunka-tábor, persze nem a koholt vádak alapján elítélt figuráknak, hanem a valódi bűnözőknek, hadd fogyjanak.
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Ez jogos, a tényleges bűnözőknek valóban ez járna, főleg, ha életellenes bűnt követtek el, vagy kiskorú ellen történt a bűncselekmény.
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Hozzám képest meglehetősen vaj szívű vagy de így kerek a világ, nincs ezzel semmi baj.
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Én nem tudok jobbikosan gondolkozni, habár ha az én gyerekeimmel történne valami, lehet, tudnék.
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Ez nem párszimpátia vagy ideológia kérdése: abból indulok ki, hogy bűnözőkre, akik visszahúzzák az ország szekerét, nincs szüksége a társadalomnak. A számuk az összlakosság számához viszonyítva elenyésző, tehát nyugodtan meg lehet tőlük szabadulni. Ebben az esetben nincs visszaeső bűnöző, nem kell rájuk költeni az adófizetők pénzéből (te is fizeted az eltartásukat és ezáltal lehetővé teszed te is azt, hogy visszaesőkké váljon több is közülük).
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Ez igaz. Viszont mit csinálnál velük? Halálbüntetés?
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Egy ilyen a borzalmas körülmények között a természetes fogyás következtében szépen elfogynának.
tivoli
@Meine Ehre heisst Treue: szeptember 14., 16:07
Kik döntenék el, hogy kik a valódi bűnözők? Ugyanazok akik most?
Meine Ehre heisst Treue
@tivoli: Ők is a munkatáborba kerülnének; új korszak venné kezdetét.
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Na ja, te lennél a vezető, meg Vona. Szép kilátások...:-)
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Ha a bűnözők ,,kezelését" rám bíznák, bizony szép kilátások elé néznénk közbiztonság terén. Számomra a bűnösök megbüntetése csak kezdeti cél lenne, hosszú távon a bűnözés minimalizálása lenne a fő csapásirány.

Ne keverd a pártszimpátiát a történetbe, a közbiztonság közös cél, még neked is, hogy legyen Lexusod, családod, hogy fent tudd tartani a mostani magas életszínvonalad.
Nyilvánvalóan viszonylag kevesen értenek egyet velem, azzal, hogy így kellene a célt elérni, viszont ez járható út és ha lelkiismereti, emberiességi vagy erkölcsi kérdést csinálunk belőle, akkor bele sem kellene fogni.
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Ha jobban belegondolok, valóban igazad van. Bűnözőknek semmi helye egy normális társadalomban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.