A Volkswagen-csoporton kívül további négy autógyártó néhány dízelmodellje sem teljesíti a károsanyag kibocsátási szinteket - állítja az Emmission Analytics nevű szervezet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Az USA csapkod, Európára és most már a Távol-Keletre is. Egyszer ezt már megjátszották a Toyotával. Le is nyomták a jent, a dollárhoz képest. Sajnos.
Amúgy, ha csak azt akarnák, hogy levendula illatú vízgőzt pufogjon ki az autó, ne használjanak benzint és gázolajat az amerikaiak. Ne nyírják ki a vízautó és minden más innovatív feltalálót és ötletét. Eddig szinte minden feltaláló, hátba lőtte önmagát, vagy véletlenül kiesett a 20. emeletről.

Gondolom a Teslának is kedvezni akarnak. Csak elérhetetlen drága. De azért is hisztizik az USA, hogy az oroszok, csak nem akarnak kifingani a lenyomott olajárak miatt. Nem is fognak. Mert igénytelenek és szarnak a nyugati finomkodásra. Nem vagyok beleszerelmesedve Putyinba(sem), mert az érdekei hajták őt is, de ő legalább egy tökös vezető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.