Térképet készített a brit Telegraph arról, melyik országokban milyen valószínűséggel várhatók terrorcselekmények.

Hazánk az alacsony veszélynek kitett régiók között van például Lengyelországgal, Csehországgal vagy Svájccal egyetemben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
@enslaved: Kétségtelen, hogy háborús helyzetben nagyon él. Esetleg, ha nem lenne ilyen, akkor igyekszik azt előállítani.Ügyes gazemberként uralkodik az ostoba nép felett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@enslaved: Szandi, mit ismert fel? Hogy van terrorizmus? Vagy, hogy még lesz is terrorizmus? Neked ehhez segítség kellett? Komolyan gondolja bárki, hogy ha nem lenne migráns válság, akkor nem lennének a közelünkben terroristák? Komolyan gondolja bárki, hogy ezek nem úgy mozognak a világban, ahogy csak akarnak? Akkor eddig hogy volt ez? Vagy eddig nem volt? orbán egyet ismert fel, hogy ha ezt a témát meglovagolja, akkor a magadfajtát eltudja kápráztatni, és kizárólag erre fog koncentrálni a belpolitika helyett. Ezért kell rátenni még egy lapáttal. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, mert nem gondolom, hogy megérted, hogy ezek a terroristák ott született franciák voltak. Van még ezeken kívül 6.000.000 az országban. Nagyon nem vagyok migráns párti, nagyon nem tetszik ami most zajlik, de senki nem a megoldást keresi, hanem csak puffogtatják a közhelyeket. Egyik oldal rájátszik, másik oldal bagatellizál. Többek között ennek köszönhetően megyünk egymásnak itt mi is sokan. Hiányzik ez? Javít ez bármin, a kormánytagok vagyonszerzésén kívül? Tán másra is érdemes lenne odafigyelni.
enslaved
@Aki Én: Akkor jössz nekem, amikor jólesik. Nagyon magasról teszek én rád, vagy még nem vetted észre?
karma1
@Aki Én: Remelem, ezzel a jo magyarazattal most mar mindent ertesz, es elfogadod szo nelkul, hogy van aki "magasrol tesz Rad"...:o))))
karma1
Asszem, most Patagonia a legvonzobb orszag, egyedul ott nincs veszely...
Uj-Zelandon ugyanakkora a veszely, mint Magyarorszagon (legalabbis a szinezes szerint), nalunk viszont meg tevedesbol sem folyik a csapbol a felelem-keltes... Ugyanugy fogadjuk be a menekulteket, mint eddig, csakhat "refuge" statuszt kapnak, amit rendszeresen felulvizsgal a belugy.
Aki Én
@karma1: 08:26 Bájos... Voltam Annamari, senki, most tesz rám, a legújabb pedig, hogy már tudja ki vagyok. Már olyan érzésem van, mintha kedvelne :)
Ez frankó, nem?
karma1
@Aki Én: Ahogy mondod,...:o)))) Tenyleg franko...:o)))) (Azert Annamari megsem Te vagy, hiszen a stilusotok sem egyforma, es o most Afrikaban antropologiailag csinal asatasokat...Mikor felajanlottam Neki, hogy talalkozzunk Velencefurdon, mert Ok is a kozelben lesznek a nyaron, valahogy utana mar nem keresett...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.