Térképet készített a brit Telegraph arról, melyik országokban milyen valószínűséggel várhatók terrorcselekmények.

Hazánk az alacsony veszélynek kitett régiók között van például Lengyelországgal, Csehországgal vagy Svájccal egyetemben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
@enslaved: Kétségtelen, hogy háborús helyzetben nagyon él. Esetleg, ha nem lenne ilyen, akkor igyekszik azt előállítani.Ügyes gazemberként uralkodik az ostoba nép felett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
enslaved
@Horizont: A csekély nem egyenlő a biztosan nem - el. Bármi lehet, és Orbán ezt már jó előre látta, akárhogy is pocskondiázzátok folyton. Ő volt az első, aki felismerte a valós veszélyt migráns téren.
terlasz
@enslaved: Kétségtelen, hogy háborús helyzetben nagyon él. Esetleg, ha nem lenne ilyen, akkor igyekszik azt előállítani.Ügyes gazemberként uralkodik az ostoba nép felett.
adrenalink
@enslaved: tegnap 19:56-ra OK, hogy idő előtt felismerte a veszélyt, de ahelyett, hogy felkészültünk volna a a roham kezelésére /pl. menekülttáborok tárgyi, személyi feltételeinek felturbózása/ egy gusztustalan plakátkampányt indított a migránsok/menekültek/gazdasági bevándorlók ellen. Emlékezz vissza, azzal fenyegetett, hogy elveszik a munkahelyeinket, mindenféle halálos betegséget hoznak be az országba stb. Aztán mikor már elleptek bennünket, elrettentésképpen ide-oda hurcolták őket, mint a bazári majmot mutogatták Pesten is. Egyetlen célja volt, a fityisz népszerűség csökkenésének megállítása, és a klf. disznóságaikról elterelni a figyelmet. Szóval a probléma valós kezelésére, megoldására még kísérletet sem tett...
Aki Én
Azért néha jó, hogy Svájccal egy lapon emlegetnek.
Aki Én
@enslaved: Szandi, mit ismert fel? Hogy van terrorizmus? Vagy, hogy még lesz is terrorizmus? Neked ehhez segítség kellett? Komolyan gondolja bárki, hogy ha nem lenne migráns válság, akkor nem lennének a közelünkben terroristák? Komolyan gondolja bárki, hogy ezek nem úgy mozognak a világban, ahogy csak akarnak? Akkor eddig hogy volt ez? Vagy eddig nem volt? orbán egyet ismert fel, hogy ha ezt a témát meglovagolja, akkor a magadfajtát eltudja kápráztatni, és kizárólag erre fog koncentrálni a belpolitika helyett. Ezért kell rátenni még egy lapáttal. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, mert nem gondolom, hogy megérted, hogy ezek a terroristák ott született franciák voltak. Van még ezeken kívül 6.000.000 az országban. Nagyon nem vagyok migráns párti, nagyon nem tetszik ami most zajlik, de senki nem a megoldást keresi, hanem csak puffogtatják a közhelyeket. Egyik oldal rájátszik, másik oldal bagatellizál. Többek között ennek köszönhetően megyünk egymásnak itt mi is sokan. Hiányzik ez? Javít ez bármin, a kormánytagok vagyonszerzésén kívül? Tán másra is érdemes lenne odafigyelni.
enslaved
@Aki Én: Akkor jössz nekem, amikor jólesik. Nagyon magasról teszek én rád, vagy még nem vetted észre?
karma1
@Aki Én: Remelem, ezzel a jo magyarazattal most mar mindent ertesz, es elfogadod szo nelkul, hogy van aki "magasrol tesz Rad"...:o))))
karma1
Asszem, most Patagonia a legvonzobb orszag, egyedul ott nincs veszely...
Uj-Zelandon ugyanakkora a veszely, mint Magyarorszagon (legalabbis a szinezes szerint), nalunk viszont meg tevedesbol sem folyik a csapbol a felelem-keltes... Ugyanugy fogadjuk be a menekulteket, mint eddig, csakhat "refuge" statuszt kapnak, amit rendszeresen felulvizsgal a belugy.
Aki Én
@karma1: 08:26 Bájos... Voltam Annamari, senki, most tesz rám, a legújabb pedig, hogy már tudja ki vagyok. Már olyan érzésem van, mintha kedvelne :)
Ez frankó, nem?
karma1
@Aki Én: Ahogy mondod,...:o)))) Tenyleg franko...:o)))) (Azert Annamari megsem Te vagy, hiszen a stilusotok sem egyforma, es o most Afrikaban antropologiailag csinal asatasokat...Mikor felajanlottam Neki, hogy talalkozzunk Velencefurdon, mert Ok is a kozelben lesznek a nyaron, valahogy utana mar nem keresett...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.