Az összes svájci nő tökéletes, tízpontos szépség, ráadásul Svájcnak nagyon menő hegyei vannak – nem úgy, mint szerencsétlen kis lapos Hollandiának.

Ilyen kijelentésekkel büszkélkednek egy svájci showműsor készítői abban a videóban, amit azért dobtak össze, hogy bemutassák az új amerikai elnöknek az ország szépségeit – ráadásul Trump jellegzetes beszédmodorában. Korábban a hollandok rukkoltak elő egy hasonló alkotással.

A svájciak most arra kérik az elnököt: ha már Amerika az első, hadd legyen Svájc a második. 

Ez Európa legszexibb országa. Nézd azokat a hegyeket! Nagy, brutál hegyek, nem olyan béna kis síkságok, mint Hollandiában. Nálunk vannak a legjobb csajok is, totál tízes mindegyik – és mi is szeretünk rosszul bánni velük. Ráadásul mexikóiak sincsenek nálunk. Nézze csak: se itt, se ott! Mi is utáljuk az EU-t, benne sem voltunk, soha! Mi találtuk ki a gengszter-rappet: itt van DJ Bobo, ő a legjobb rapperünk, ráadásul fehér, nem úgy, mint Kanye West. És ha meg akar szabadulni az Obamacare-től, miért nem veszi át a mi Exit programunkat? Ha öreg és beteg, megölik önt, remek cucc, igazán kipróbálhatná! Figyi, Donald, értjük, hogy Amerika az első, de nem lehetne Svájc a második? Még a pénze se kell, van nekünk sajátunk is

– kérdezik a videóban, és elbüszkélkednek azzal is: mindig ők nyerik az Eurovíziós Dalfesztivált, persze nem direkt, csak sajnos túl jók.

(mashable)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.