A magyar kormányfőnek nekimentek Brüsszelben az EU vezetői, volt, aki lehazugozta, a radikális EU-ellenesek viszont megvédték. Ám Orbán ezzel egy másodpercig nem törődött: sorosozott és a nemzeti konzultációt ajánlgatta. Végig csak otthonra üzent.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Megint nem volt formában a sukár csávó. Belezavarodott, hogy kinek, mikor, mit hazudozott...bele is gabalyodott a vajdus. Sokan a pad alá mentek a röhögést álcázandó... Főleg a néppártiak... :))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
@Pálinkafőző Rézüst: Ezen én is csodálkoztam. :)
1magyar
Na hova üzent volna ha nem otthonra? Neki ez a feladta, ami egyébként nekem tetszett, ahogyan határozottan kiállt az álláspontja- álláspontunk mellett.
Jobban képviseli Európa érdekeit mint a vezetők, miért kellene nekünk keveredni?
Miért kellene nekünk milliárdokat költeni egy-egy rendezvény védelmére,a migránsok soha munkára nem fogható szociális és ingyen ellátásra.
Sajnos van itt elég szegény ember!
Pálinkafőző Rézüst
@1magyar: az elvtársad is keveredett... :)))) Az nem zavar? :)) Monnyuk lopik is rendesen...
1magyar
@Pálinkafőző Rézüst: Vannak dolgai amik zavarnak. De migránsügyben maximálisan egyetértek.
Pálinkafőző Rézüst
@1magyar: és akkor az semlegesíti a lopásait, rablásait, strómanok által? És olvasd el a neten a brüsszeli választ a kisgé konzultációs kérdéseire... Oszt gondolkozz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.