Menekültek nyaraltatása után helyet adna a szolidaritásnak a Migration Aid a Figyelő információi szerint – olvasható a hetilap legújabb számában. Információik szerint itt jogszerűen, de pénz és munka nélkül élő szíriai menekülteknek segítenének egy állandó centrum létrehozásával. Ahogy az újságban fogalmaznak: korábbi, Tündérliget nevű nyaraltatási projektjük több Balaton-parti település önkormányzatánál heves tiltakozást váltott ki, sőt egy országgyűlési képviselő is megszólalt az ügyben. A hetilap szerint továbbra is átláthatatlan a Migration Aid gazdálkodása, és jogi információk sem igazán állnak rendelkezésre ahhoz, hogy megtudják az érdeklődők, ki áll a szervezet mögött, de – mint írják – arra már volt példa, hogy a Soros György által finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítvánnyal együttműködésben segítettek bevándorlókon, menekülteken és migránsokon.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Aki eloidezte a sZIRIAI rablast,Akor Tessek utana nezni a tobb szaz ezer menekultnek.
1magyar
Na akkor már itthon sem lehetünk biztonságban? Plázásának vége?
quadrocopter
Bruha-ha-ha-ha...híradó.hu? Hol volt, hl nem volt! "Alternatív tények" !

Nézzük a valóságot:

"Ezért a Migration Aid koordinátorai úgy döntöttek, hogy a nemzetközi tevékenységek hatékonyabb szervezésére a tervezett magyar Migration Aid Egyesület mellett egy új segélyszervezetet hoznak létre, amely a Migration Aid International (MAI) elnevezést kapta. A Migration Aid International bejegyzése a napokban Nagy-Britanniában ún. charity-ként (non-profit jogi személyiségként) megtörtént.

A Migration Aid International a segítő tevékenységeit projektekbe szervezi. A projektek átlátható költségvetéssel gazdálkodnak és a felhasznált adományok elszámolása rendszeresen megjelenik a MAI weboldalán."

Budapest Angliában lenne?
Sok-sok puszika, M.A.I.
quadrocopter
A Fidesz a sajtó segítségét kéri a Migration Aid ellen!

Nem lehet mire vélni a kormányhoz közel álló médiumok és a Fidesz akcióját, amely érezhetően be akarja feketíteni a Migration Aidet. Halász János frakciószóvivő a sajtótájékoztatóján egy tényt sem mondott el, ellenben elérte, hogy a Migration Aid végre megszólalhasson az ügyben.
hvg.hu/cimke/Migration_Aid

Oszt' jó napot!
quadrocopter
@durbincs: Nem kaptál rá engedélyt, vakarcs! Még magadat is kérdezed, vakarcs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.